2777
2789
عنوان

بنطرتون جدا بشم

599 بازدید | 83 پست

خیلی طولانی میشه از اولش تعریف کنم دل خودمم نمیاد بنویسم چی بسرم اومده و چقدر تحقیر شدم.لطفا سرزنشم نکنید من خیلی عزت نفس دارم ولی اختیاری از خودم ندارم.بابام حمایتم نمیکنه خیلی شهرمون کوچیکه.شوهرم تو کتک زدن شورشو درآورده از طلاق میترسم ولی دیگه این رفتاراشو هم نمیتونم تحمل کنم.دوتا دختر کوچیک دارم.خدا بابامو نبخشه.

قبلاً که بچه نداشتم حمایتم نمی‌کرد الان شاغل شدم .بمن میگه بچها رو بزار و جداشو.اگه شوهرم آدم بود که جدا نمی‌شدم چطور دوتا طفل معصومو تنها بزارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی میشه که میزنه. 

یکه بدو می‌کنی باهاش؟ 

سر به سرش میذاری؟

تایید نمی‌کنم کارشو

در هر شرایطی کتک زدن اشتباه محض هستش

فقط می‌خوام بگم اگه اخلاق گند شوهرت رو می‌دونی سعی کن جوری رفتار کنی که هار نشه. حالا که شرایط طلاق نداری. 

حداقل کمتر آسیب ببینی

قبلاً که بچه نداشتم حمایتم نمی‌کرد الان شاغل شدم .بمن میگه بچها رو بزار و جداشو.اگه شوهرم آدم بود که ...

منم‌دو‌تا‌بچه‌دارم‌موندم‌چکار‌کنم‌ولی‌خستم‌

منم‌تو‌فکر‌جداییم‌..چقدر‌بدبختیم‌ما

شما هم بچه داری؟یعنی من مجردی میگفتم شوهرم کارگر باشه.شب نون خشک بخورم ولی آرامش داشته باشم.ولی برعکس دراومد بداخلاق و معتاد