2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفم عزیزم،واقعا هیچ کلمه وجمله ای نمیتونم بگم که دلداریت بدهخودمم چند ساله درگیر نازاییم ،سر کوچک ...

ممنونم عزیزم چه میشه کرد سرنوشته دیگه ،. واسه منم اینطور رقم خورده ....همسر من ذاتن ادم بدی نیست ولی کوچکترین حرفی درمورد مادرش بشه منو پاره میکنه ....مهم نیست چی میگه ، مهم اینه ک چرا انقدر بی فکر و بچه ننه اس ....چرا یه مرد نباید فکر همه جاشو بکنه و برای خودشیرینی و دل مادرش تا ریال اخر جیبش را بده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدا دامنتو به حق علی به زودی سبزکنه،ما ها میگیم بچه شبیه گوجه سبز ترشه،هرکی نداره دلش میخاد هرکی دار ...

میدونم عزیزم ، من زیاد برای بچه تمایلی ندارم و راضیم به رضای خدا ....چه میشه کرد حالا ک چشم بهم زدیم ۱۴سالش گذشت باقیش هم میگذره

خوشبحالت خوشت نمیاد،ماهم خوراکی وهفسین گرفتیم کابینت کاری کردیم آشپزخونه رو،تازه خونه عوض کردیدیم ول ...

خب من خیلی لباس نو دارم تو کمدم همشون یه بار تن رفته 

مهم نیس حالا 

مهم اینه شاد باشید

ممنونم عزیزم چه میشه کرد سرنوشته دیگه ،. واسه منم اینطور رقم خورده ....همسر من ذاتن ادم بدی نیست ولی ...

درکت میکنم،شوهرت کاربدی کرده ولی بیخیال شو،خودتو پیرنکن،جلوچشم اونا،دیگه اون کارشو کرده هی غصه بخوری چیزی عوض نمیشه،به حرفاشم فک نکن،مردها خیلیاشون حرفایی میزنن که بعدش تو دلشون پشیمون میشن،فدای سرت،ماه آینده برو بخر

ممنونم عزیزم چه میشه کرد سرنوشته دیگه ،. واسه منم اینطور رقم خورده ....همسر من ذاتن ادم بدی نیست ولی ...

انشالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم

دقیقا شوهر منم برای خونواده ش میمیره،همیشه اولویتش اوناست برای خانواده ش همه چی مهیا میکنه،حمایت مالی ،هدیه ،کمک هرچی اول برای اوناست ته مانده ش واسه من

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

درکت میکنم،شوهرت کاربدی کرده ولی بیخیال شو،خودتو پیرنکن،جلوچشم اونا،دیگه اون کارشو کرده هی غصه بخوری ...

هی تو مغزت حرفاشو نیار،ببین کسی که یه بار به سرت پتک زده همون یه بار زده،تموم شده تو هی خودت پتک رو هر لحظه نزن توسرت،شاد باش،سال جدیده،خودت حال دلتو شاد کن

درکت میکنم،شوهرت کاربدی کرده ولی بیخیال شو،خودتو پیرنکن،جلوچشم اونا،دیگه اون کارشو کرده هی غصه بخوری ...

اره بیخیالش ، گوربابای مفت خور و به دردنخور فقیرش....

همین مونده بفهمن من ناراحت شدم و نقطه ضعف دستشون بدم فردایی وقتی دم به دقیقه میخوان دست بذارن رو نقطه ضعفم ....مهم نیس، من ک امسال جای خاصی نمیخوام برم مهم نیست چی بپوشم .

هی تو مغزت حرفاشو نیار،ببین کسی که یه بار به سرت پتک زده همون یه بار زده،تموم شده تو هی خودت پتک رو ...

ممنون عزیزم ک انقدر مهربونی ، بخدا نمیدونم چی بگم ، حتی جوابش را ندادم ک جنگ و دعوا نشه اخرسالی چون بداخلاق و کینه ای ....بذار ب خیالش فکر کنه من مادرشو ادم حساب میکنم و به خیال خودش کار خیر کرده ، بذار تو حال خودش باشه مهم نیست ، خدا از دل ادمها خبر داره و حرف و منطق حالیشه ،خودش اون دنیا قضاوت میکنه .....

ممنون عزیزم ک انقدر مهربونی ، بخدا نمیدونم چی بگم ، حتی جوابش را ندادم ک جنگ و دعوا نشه اخرسالی چون ...

خواهش میکنم،دلم گرف از پیامت،ولی غصه نخور،هیشکی صددرصد کامل نیس،وشمام اولین نیستی آخرینشم نخواهی بود،خوب کاری کردی،خدا خودش کریمه،فقط بدون خیلیااا خیلیاااا درموقعیت شماهستن و خیلیااا هم حسرت موقعیت شمارو دارن،به خدا بسپار،موفق باشی،شب خوش

خواهش میکنم،دلم گرف از پیامت،ولی غصه نخور،هیشکی صددرصد کامل نیس،وشمام اولین نیستی آخرینشم نخواهی بود ...

میدونم عزیزم ، ببخش اگه ناراحتت کردم و انرژی منفی بهت دادم شب عیدی ، توروخدا حلال کن .....

خدای من هم بزرگه من راضیم به رضاش ...♥️💚🤍🖤💛🧡💜💙🤎❤️