2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه تکونی نکردم‌. عید خونه نیستیم اصلا. نصفش خونه مادر شوهر نصفش خونه بابام هستیم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

۷ سین و خوراکیامونو گرفتیم لباس نه خوشم نمیاد

خوشبحالت خوشت نمیاد،ماهم خوراکی وهفسین گرفتیم کابینت کاری کردیم آشپزخونه رو،تازه خونه عوض کردیدیم ولی لباس نخریدم کمی ناراحتم،اولین سال لباس نخریدم،چون پولامون ته کشید

من همه کار کردم فقط مونده تمیز کردن خونه و شوهرم بره میوه و آجیل و لوازم هفت سین بگیره بچینم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

من پانچ خریده بودم رفته بودم شال بگیرم که بهش بیاد رنگش جوری بود که هی تو مغازه دنبالش میگشتم  خانومی کنارم قرارگرفته بود که اینقدر سر هر رنگ و مدل شال

ذوق می کرد که نیشش تا بناگوش باز میشد با همراهش هم اشتراک میگذاشت

با لبخند و شادیش حقیقتا اصلا نه تنها حالم خوب نشد حالمم بدتر گرفت.

هی به مامانم میگفتم کجاش اینقدر ذوق داره خرید چرا من ذوق نمیکنم پس؟

۴۰۳عزیزم خیلی درسای تلخ داد بهم ،پذیرش خیلی از موقعیت ها رو برام سخت کرد که هنوزم ک هنوزه درگیرشم💔🥹

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیشتر ببینید
امشب برای بار اول بدجور دلم از شوهرم شکست ......گفتم بیا بریم مانتو بخریم (دوماهه بیمارم و همش استرا ...

عزیزم‌سر کار موقع اذان دعا کردم خدایا ۹ ساله دوستم بچه نداره بهش بچه بده  گفت خودخواه چی میگی ودعا میکنی گفتم براتو دعا میکردم گف خدایا هرچی برامن خواس به خودش بده ۲ هفته بعد تستم مثبت شد برات ارزو میکنم   خدایا بحق دل شکسته و حس تنهایی که داره  دامنشو سبز کن دلشو شاد کن   همنطور که به اذن تو پسر گلم رو بهم هدیه دادی 

عزیزم‌سر کار موقع اذان دعا کردم خدایا ۹ ساله دوستم بچه نداره بهش بچه بده گفت خودخواه چی میگی ودعا م ...

ممنونم مهربون از دعای قشنگت ، انشاالله بهترین ها نصیب خودت و پسرگلت و عزیزانت بشه .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
امشب برای بار اول بدجور دلم از شوهرم شکست ......گفتم بیا بریم مانتو بخریم (دوماهه بیمارم و همش استرا ...

متاسفم عزیزم،واقعا هیچ کلمه وجمله ای نمیتونم بگم که دلداریت بده

خودمم چند ساله درگیر نازاییم ،سر کوچکترین چیزها حرف میشنوم چقدر اطرافیانم اذیتم میکنن

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

ممنونم مهربون از دعای قشنگت ، انشاالله بهترین ها نصیب خودت و پسرگلت و عزیزانت بشه .....

خدا دامنتو به حق علی به زودی سبزکنه،ما ها میگیم بچه شبیه گوجه سبز ترشه،هرکی نداره دلش میخاد هرکی داره دلشو میزنه،خیلی غصه نخور،میگذره...