2777
2789

بینیم عمل کردم این پسره ام دستیار دکترمه بار دوم میبیمنمش پسر جوونیه یکمم شیطون ولی خوش رو. 

رفتم چسب بینیمو عوض کنم خابیدم رو صندلی بعد دوتا تارموهام بیرون بود وقتی میخاست چسبمو بزنه با دستاش دوتا تار موهامو داد لای موهام و یه دستی عین نوازش کشید رو دو طرف فرق موهام (البته اینجوری حس کردم )بعد گفت ببخشید موهاتون دادم کنار گفتم اشکال نداره بعد بهم با خنده گفت چقدر مو داری لبخند زدم چیزی نگفتم .بعد میخواستم برم از در بیرون اسم پمادی که برای بخیه ست ازش پرسیدم ک چی بخرم.رفت یه پماد نو از کشا در آورد نشونم داد گفت اینو بخرید گرفتم پماد از دستش که نگاه کنم خواستم بهش بدم نگرفت گفت برای خودتون من یکی دیگ ازش دارم تشکر کردم گفت خواهش میکنم عزیزم 😂

بعد ک آمدم از اتاق بیرون برم .دیدم اونم آمده از اتاق بیرون تو سالن پیش منشی داشتن دوتایی بهم نگاه میکردم. دیگه منم رفتم  بنظرتون منظوری داشته از حق نگذریم منم خوشم آمد ازش خوش رو مهربون بود😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂ممکنه ولی خب اگه از تو خوشش بیاد بهت میگفت یه جوری درغیر اینصورت هوله🫠

آخه ما چیزی پیش هم نبودیم تازه مامانمم بود

بعد از منم مراجعه کننده داشت باید چسب می‌زد