2777
2789
عنوان

اگه بفهمید عکساش فیک بوده چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 35 پست
خب چرا ویدیو کال نرفتن؟

دختره تا حالا نخواسته فکر نمیکرده اونم دروغ گفته باشه 

الانم پیج اینستا شو پیدا کرده فهمیده پیج دوست طرف عکسای طرفو گذاشته و اینجوری شده فهمیده اون طرف خودش نیست بلکه عکسای دوستشو میفرستاده

نمیدونم واضع گفتم یا ن😂

..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی اینمدت تصویری صحبت نکردن؟خب تو میگی الان شک داره پس تنها راهش اینکه باهاش تصویری حرف بزنه یا بگ ...

نه نزدن دختره نمی‌خواسته 

الانم نمیتونه حرف بزنه فقط ازش خواسته عکس جدید ترشو بفرسته بهونه میاره

..
اول به عقل خودم شک میکنم که ۳ سال درگیر یه آدم مجازیم 🤣🤣ببخشید رک گفتم معذرت

والااا

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ینی تو سه سااال یبار تصویری ندیدین همو😐😐

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
نه دورن

تصویری 

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
سه سالللللسه سال یعنی حداقل ۵۰ تا عکس حتماااا کات کنه ولی تقصیر خودشم بوده که تا الان متوجه نشده

دوستم زود باوره 

الانم اتفاقی پیجشو پیدا کرده دیده بجز اون پیج یه پیج دیگم هست که مطمئن میشه پیج طرف نیست اما عکسای طرفو گذاشته 

اینجوری شک کرده تا الانم به روش نیاورم چون میگه بازم خامم میکنه بهونه میاره

..