2777
2789
عنوان

روم نشد برم تو مغازه برگشتم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 82 پست
وضع ما ام همینه دم عیدی یخچال خالیه ...چون اینجاکسی منو نمیشناسه میگم بابام مارو گرسنگی میداد یه دفع ...

چقد بابات حرومزادست ماهم یکیشو داریم و دقیقا

این تایمیم که پول داشت نمیزاشت غذای خوب بخوریم،ناهار تعطیل

شام املت سیب زمینی املت املت اشکنه😐انقد از این کارا کرد که هزارتومن نداره دیگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

21 میتونم برم ولی یه مدت بخاطر مریضی که داشتم نشد،الانم لباس ندارم تا سرکوچه نمیتونم برم:)حالا اگه م ...

کدوم شهری

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
حتی هزارتومنم ندارمداداشم یه بار بهم پول داد بعد برای یه چی کم اورد پس گرفت😐اصلا زندگیم طنزتلخه

از نامزدت یکم پول قرض بگیر باهاش در حدی که بتونی بری بیرون لباس بگیر و بعد برو سرکار 

اینجوری زودتر پول جمع میکنی میری سر خونه زندگیت

نامزدته غریبه که نیست ازش خجالت بکشی قراره یه عمر باهاش زندگی کنی.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خوندم عزیزمبنظرم اگر بیماریت خیلی حاد نیست از یه کار سبک شروع کناگر هم اوکی هستی تو کارخونه ها کار ب ...

نه حاد نیست یجورایی مربوط به اعصابه

کارخونها راهشون دوره اکثرا ادم جرعت نمیکنه بره مارو ببینه نظافتم که مار من نیست واقعا جثتشو ندارم،نمیدونم پرستاریه بچه که نه ریسکه،یهو یه چیزی میخوره یا میوفته،نمیدونم

ولی به جز اینا کار زیاده باید بگردم

عزیزم اگه لایق بدونی میشه آدرس بدی 

من چندتا مانتو دارم ک بخدا نپوشیدم چاق شدم اندازم نشد همون طوری مونده 

برات بفرستم 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
نه بابا کاش همین بود من میرفتم پیش بابای واقعیم😐واقعا هیچوقت حس پدر داشتن نکردم

ادمینی بلد نیستی؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
نه حاد نیست یجورایی مربوط به اعصابهکارخونها راهشون دوره اکثرا ادم جرعت نمیکنه بره مارو ببینه نظافتم ...

ببین همین وسواس ک نمیذاره کار کنی بسپار ب خدا برو تو دل کار کمال گرا نباش 

شاید گوشی خودش نیست🙄

مال خودمه،ولی خیلی وقت پیش خریدم اونم بدون اینکه بفهمن پول برداشتم،چون یه درصذم نمیخریدن،نمیشه واقعا بدون گوشی

تو این چندسالم اگه چیزی خریدم بدون اجازه پول برداشتم

منتها الان پولی نداره که بردارم

چرا تاپیک های قبلیت انقد تناقض داری؟

شکلات تخته ای وره بادوم زمینی برا ورزش پروتئین میخوای بخوری

بعد اینجا میگی نون شب نداریم 

نمیخوام قضاوت کنم ولی به نظرم خیلی تاپیک هات پارادوکس دارع 

اونم داستان دارهوای چقد پیچیدس همه چینامزدمه ولی خانوادش اینو دیدن چه حونوریه کورخیدن،زسما رابطمون ر ...

اگر واقعا نامزدته وظیفه ش هست که برات خرید کنه

مگه چند دست لباس چقدر میشه که نتونه و فشار بیاد بهش

مال خودمه،ولی خیلی وقت پیش خریدم اونم بدون اینکه بفهمن پول برداشتم،چون یه درصذم نمیخریدن،نمیشه واقعا ...

عزیزم اصلا به من ربطی نداره ناراحت نشی منظوری نداشتم ایشالا مشکلت حل شه❤️ 

صفت عقده ای رو اگه از فرهنگ لغت حذف کنن بعضیا رسما بی هویت و بی نام و نشون میشن😏