2777
2789
عنوان

شما از کارای زیبایی نمیترسید⁉️

393 بازدید | 51 پست

مثلا ژل لب زدن

هاشور کردن

بلفارو کردن

لیفت کردن

من دوست دارم انجام بدم اما عین سگگگگگگ میترسم بلانسبت شما

یعنی پولشم هستا اما میترسم از سوزن و این چیزا فوبیا دارم تا این حد نمیتونم فکر کنم امپول بره تو لبم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوس دارم ولی درد داره من با به ابرو تمیز کردن اشکم در میاد

دقیقااااااا منم

لیزر میرم برا صورتم میخوام گریه کنم 🤣🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بجز بلفارو همه رو انجام دادم و هیییچ پشیمونی و ترسی ندارم

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید
نه نميترسمخيليم واسه انجامش ذوق دارم

واقعااااا چطوری نمیترسی؟؟؟؟؟؟

من خواهرم‌پشت پلکشو برداشته دیدم که چه زجری کشید

یکی دیگشونم همینطور اما به زبون نمیاره

چطور میتونید؟

دقیقااااااا منملیزر میرم برا صورتم میخوام گریه کنم 🤣🤣

لیزر خیلی درد داره؟

شنیدم برای صورت بری اولش کلفت میشه و بعدش اوکی میشه درسته؟

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
نه نمیترسمقبلش بگو بی حسی تزریق کنه اون موقع احساس نمیکنی سوزن میره تو لبت

خب همون بی حسی که میخواد تزریق کنه درد داره 🤣🤣