تو زودتر شروع کن سوال پرسیدن سوالات تموم شد بحث بنداز وسط من دخترخالم همیشه اینطوری میکنه یا دیگه تهش خیلی کوتاه جواب بده ولی یه بحثی که اونا خیلی دوس دارن رو با لحن جذاب بنداز وسط
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مهمون هم سن و سال خودت بود دوست داشتی میتونی خب صحبت کنی باهاش ولی خب کسی ازت توقع نداره ک بشینی با شوهرعمه 50 سالت حرف بزنی ک حالا بخوای خودتو سرگرم کنی
شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار
یکی بگه تو این موقعیت چی باید بگم؟ گفت عید دیدنی یادم افتاد .. مثلا خونه ی یکی مهمونیم.. یه مشت دیگه آدمم مهمونن.. بعد اون مهمونا دارن میرن برمیگردن بهت میگن کاری نداری؟ من چی بگممم؟ اگه خونه خودمون باشه میگم خوش اومدید و کاش میموندید بیشتر ولی خونه ی ملت که نمیتونم بگم خوش اومدید .. به من چه ..چی بگم 😐😂
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚