2777
2789

خواب دیدم که توی خوابم‌ پسرم داره میگه مامان دیشب خواب بابایی و دیدم (بابای من)ی سال فوت شده 

بابایی میگفت خیلی هوس پیتزا کرده بودم دیشب شما میخوردین منم پیشتون بودم‌خوردم

بعد من داشتم‌این خواب پسرم و برا کسی تعریف میکردم و‌گریه میکردم از خواب بیدار شدم دلم انقد گرفت چون من همیشهههه ک‌بابام‌بود هرغذایی اینطوری درست میکردم سهم بابام‌و‌مامانم و‌میذاشتم‌حتما براشون میبردم حتی یبار اوایل فوتش بابام‌اومد ل خوابم‌میگفت دخترم‌من از تو‌خیلییی راضیم‌توهمیشه غذاهای مورد علاقم‌میپحتی دیشبم موقع درست کردن زیاد درست کردم ک برا مامانم ببرم ولی چون نون زیرش سوخت نتونستم‌خودمونم‌فقط‌مواد روش‌و‌جدا کردیم خوردیم همش‌میگم‌نکنه منتظر بوده😭😭😭😭فردا براش درست میمنم پیتزا لقمه ای میبرم‌مزارش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدابیامرزشون، روحشون قرین رحمت و آرامش🥹🥹🥺🥺

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید