2777
2789

اول بچه ام اینجوری شد بعد شوهرم ولی خودم بدتر از همه گلوم یه نقطه خیلی درد می کنه و سرفه زیاد می کنم حتی سقف دهنم هم درد می کنه چند روز پیش حتی گوشم کیپ شده بود رفتم ساکشن کردن دکتر گوش و حلق و بینی گلوم و دید گفت ویروسیه

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

یه هفته اس اصلا بهتر نشدم شوهرم و بچه ام فقط چشماشون بود من بینیم خششششک میشه گلوم تیر می کشه از سرفه پاره میشممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشماتو با چای بشور خیلی تاثیر داره

چشمارو اشک مصنوعی میزنم فقط صبحا قی میاد دیگه کل روژ قرمزه فقط بیشتر گلوم اذیتم می کنه

لعنت به این ویروسایه ماهه بچمو دکتر میبرم دیشب باز دکتر بودیم

آره لعنتی خسته شدیم من بچه امو باور کن ۵ بار دکتر بردم سر لین ویروس

دکتر باید برای چشمات قطره و پماد انتی بیوتیک بده ، اشک مصنوعی فایده نداره 

منم شده بودم دکتر بهم اموکسی کلاو داد با شربت گل بنفشه خیلی موثر بود دیفن هیدرامین هم گفته بود غرغره کن بعد کم کم قورت بده 

دکتر باید برای چشمات قطره و پماد انتی بیوتیک بده ، اشک مصنوعی فایده نداره منم شده بودم دکتر بهم اموک ...

خودم می گیرم اینا رو از داروخونه امروز ..شما هم گلوت درد نداشت ؟؟من به نقطه اش بیشتر درد داره

يه هفته خيلي سنگينههفته دوم سبك ترههفته سوم اخراشهفقط و فقط از اشتها نيوفتي كه كارت تمومهبمير مهم ني ...

ن اشتهام بد نیس مررسی

بله همینجوری درد داشت اصلا صدام رفته بود نمیتونستم حرف بزنم

اموکسی و قطره آنتی بیوتیک برای چشم رفتم گرفتم استفاده کردم زود الان خیلی بهترم خدا خیرت بدهه

دوستم دیشب دیدم چشاش همینجور شده بود. ویروس اومده دوباره؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون