2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه نمیدونم اون روی عصبیم نشونش بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی برا شما داره زحمت میکشه هاخوب بود بیکار و بیعار بود تو خونه؟ واقعا باید ازش تشکر کنی به جای عصبا ...

بالاتر گفتم من نیازی ندارم برای من کاری کنه حقوقم ده برابر همسرم هست آسایش زندگی هم فراهم کردم 

واقعا داره از این شرایط خستم میشه… دارم کم میارم 

من نیازی ندارم کسی برای من آسایش فراهم کنه… حقوقم ده برابر همسرم هست بارهاااا بهش گفتم من تنها خواست ...

عزیزم من شرایط دقیق زندگی شما رو نمیدونم ولی از من به شما نصیحت خودت رو جلوتر از همسرت ننداز مخصوصا اینکه میگی حقوقت بیشتر از همسرت هست.... هر واکنشی نسبت به کار کردنش میخوای نشون بدی اول اینو در نظر بگیر که به جیب خودت داری وابسته اش میکنی یا نه....که اگر عادتش بدی به جیب شما وابسته بشه و دیگه تلاش نکنه تازه اول داستانته... 

یه جوری میگی انگارپی علافی رفیق بازیه بنده خدا داره خودشو ..اره میکنه ک کم نیاره بااین اوضاع گل بلبلی ک داریم وقت برای شب نشینی زیاده توتعطیلات مردازخودگذشته ای داری ازخواب استراحتشم میگذره حتی حالا کارش چیه این وقت شب؟؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یه بار جدی باهاش حرف بزن مثلا بگو اوکی طی هفته کار باشه مشکلی نیست ولی آخر هفته ها برای تفریحمون باشه یه قانونی بزار و ازش کوتاه نیا..... یا مثلا کار تا 8شب اوکیه ولی بعد اون رو باید کنار هم باشیم.... دیگه من نمیدونم خودت بهتر میدونی یه قانونی که هم به شرایط زندگیتون بخوره هم تلاش ایشون رو کم نکنه که وابسته به شما بشه. 

شغلت چیه

آنلاین شاپ آرایشی

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید