2777
2789

دیگه نمیکشم ... خسته م ... توی بد حالیم 

کسی هم ندارم کمکم کنه 

نمیتونم تحمل کنم دیگه این وضع رو 💔

فقط مرگ می‌تونه آرومم کنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درک میکنم ولی به این فکر کن که ممکنه در آینده به چه موفقیت هایی برسی و با مرگت از دستشون بدی بنظرم حالا حالا ها زندگی کن اول اخر که همه میریم حالا چه عجله اییه فکر کن یه سال تحصیلیه باید بگذرونی تا مجبور نشی تکرارش کنی

تقریبا هممون همینیم

چرا همه‌جا هستی؟

کارو زندگی داری؟

بابا بخدا اینجا سایت زنونس

سایت بارداریه!!

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

با تحمل زندگی چیزی درست میشع؟:)

نه. ولی با خودکشی اون دنیا هم زجر میکشی

تا ابد..

راهش خودکشی نیست

تلاش کن حالت خوب بشه

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

یه درصدم‌فک‌نکن ک آرومت میکنه..چون هزاران برابر آشفته تر وبدتر میشی....عذاب ابدی و جان سوز خیلی سخت ...

قربون دهنت🙂

هررهر ب خدت بخند

فک‌کنم سایت مالک و مدیر داشته باشه و ایشون قوانین حضور رو تعیین میکنند ک چ کسی اجازه دارد باشد و چ کسی نه.

هر وقت شما سایت زدین و افتتاح کردین خبر بدید من نمیام چشم🙏🙏🙏

آقا هستم