2777
2789

عروس همسایمون دیروز جهازشو جم کرد با دوتا بچه طلاقشو گرفت و رفت چرا. چون مردک هول خیانت کرده بود دیروز من کلا داشتم به زندگیش غصه میخوردم

بابای تفلک دختره داشتم همش جلو در رژه میرفت معلوم بود حالش خیلی بده فک کن زندگیه که چند سال تلاش کردی براش با دوتا بچه بچه هاشم فک کنم ۱۰ ۱۵سالشون باشه بخاطره یه مرد هول و یه زن هر جایی از هم بپاشه 

ولی به خانومه افتخار کردم که این ذلت رو قبول نکرده

مادر شوهر احمقش به همسایه ها گفته مادر عروسم زندگیشو با جادو ودعا خراب کرد ولی عروس تفلک هم وسط کوچه با صدای بلند گفت قضیه خیانت مردک بود

از دیروز با اینکه زیاد برخورد نداشتم باهاشون ولی دلم مونده پیش دختره 

خدایا به بزرگیت قسم میدم هرچه مرد و زن خائنه از روی زمین برشون دار. آخه کثافتا چرا زندگیه یه کسی رو که باهزارتا آرزو درست کرده خراب میکنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر آدمی زندگیش به دست خودش خراب و به دست خودش ساخته میشه.

شوهرش خودش زندگیشو خراب کرده.

برای زنای متاهل هم مردایی هستن که بیان باهاشون همین الان یه سری بری بیرون خیلی راحت سر راه آدم میان اما کی باید دلش برای اون زندگی بسوزه؟؟خود زن متاهل یا اون مرد؟؟

قانون طبیعت همینه زنایی هستن برای سنجش وفاداری مردا و مردایی هستن برای سنجش وفاداری زنا تا بوده همین بوده آدمی زاد خودش مسئول کارشه یه غریبه اگه دلش به حال کسی می سوخت اولین نفر خودش بود و نمیومد با مرد متاهل نه برای زن طرف برای ارزش وجود خودش کسی که دلش برای خودش نمی سوزه برای زن طرف هم نمی سوزه تازه بسوزه هم چه فایده مردی که اهلشه اما کیس پیدا نمی کنه چه فایده.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

طلاق تازه شروع بدبختی یه زن، اونم با دو تا بچه.

وای خدا ،زنهای هرجایی که اینجور بچه‌های مردمو آواره می‌کنند کجای دلم بزارم 😞 با هزار تا بزک دوزک و ناز و عشوه زندگی این زن مظلوم و خراب کردن

اون زنیکه می‌دونست این مرد هول دوتا بچه داره وباز بانازو ادا ،کار خودشو کرد خداوند نابودش کنه

همچین زنایی رو خیلی وقته خدا زده تو سرشون و وسیله هستن برای خراب کردن خانواده ها..کارشون همینه.اینا وسیله شیطان هستن..فقط اون دنیا جوابشون رو میگیرن متاسفانه😞

...

با این روندی که خیانت داره میره جلو ، کم کم باید به فکر عادی سازی خیانت باشیم .

خیانت هم یکی از نمودهای فقر فرهنگی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

طلاق تازه شروع بدبختی یه زن، اونم با دو تا بچه.

میموند با یه مرد هول عوضی که احتمال انواع بیماری هارو داره خوب بود؟

هرچقدر بدبختی باشه بهتر از ذلت موندن با همچین مردیه

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد