2777
2789
عنوان

با دیدن عروس همسایمون برای چندمین بار افتخار کردم یه زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 94 پست
اعصابم خورد شد از متن تاپیکاینجوری برداشت شد

این بنده خدا هم رفتنش کلی مشکلات بعد این براش داره.

هم موندش یه مدل دیگه داستان داره.

حرفم این بود، الان طلاق گرفت و با دو تا بچه رفته، این نیست، زندگیش دیگه رو به راه و اوکی و تموم مشکلات تموم شده.

تازه اول مشکلاتش، زندگی اون دو تا بچه در آینده، همه مدل تحت تاثیر این طلاق.

خدا کمکش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا لعنتشون کنه رسما پیش آدم نخ میدن مرداامیدوارم از یه جایی بخورن که خودشون بفهمم چه ظلمی کردن

درسته بعضی از دوستان میگن مرد باید گول نخوره وقوی باشه،اما خداوند خودش می‌فرماید که مرد را طوری آفریده که در مقابل وسوسه زنان ضعیفه،و زن باید حیا داشته باشه،من خودم خیلی مردای بسیار خوبو دیدم که زن براش دام چیده و متاسفانه به بیراهه رفته،با اینکه اون زن دونسته که این مرد بچه داره زن داره،الهی همچین زنایی از این بیشتر رسوا بشن

واقعا بابای دختره مرد بود که پشت دخترش ایستادهمادرشوهر عوضیش به جای اینکه بزنه تو گوش پسرش نصیحتش کن ...

خدا نصیب هیچ کس نکنه من زیاد برخورد نداشتم باهاشون همون دیروز مادر شوهررو از نزدیک دیدم

ولی واقعا بابای دختره مرد بود از صبح تو کوچه بود تا عصر که دخترم سوار کرد رفتن اونقدر ناراحت بودم از همسرم نمیترسیدم میگفتم بیاین تو خونه منتظر بمونین

درک نمیکنم خوب واقعا چررا مگه چقدر بیماری ک نمیتونی تعهد داشته باشی اونی ک باهاش تو رابطه ای حالاب عنوان همسر یا هرچی چی برات کم میزاره ک همچین غلطی میکنی تو خیانت چی هسته چرا ذات و وجدان ماها حتی اینک درکشم نمیکنه اونوقت ی سریا ن تنها انجام میدن روی توجیهشم دارن 

بله شوهرم با یه خراب بهم خیانت جنسی و عاطفی کرد پنج سال گذشت من همچنان مثل اولین روز که فهمیدم داغون ...

الهی فداتشم عزیزم بچه هم داری

ایشالله هرچه زودتر نابودیشو ببینی

نباید بذاریم عادی بشه..خیانت از همون اول خلقت بشر،بوده و تا قیامت هست..متاسفانه نمیشه کاریش کرد

عزیزم جمله معترضه هست ، منظورم عادی سازی کردن خیانت نیست ، اعتراض به این حجم از خیانت در جامعه هست . 

خیانت همیشه بوده ولی در جوامع متمدن آمار خیانت خیلی کمتر از جوامع عقب افتاده هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

طلاق خیلی بهتره برای بچهبهتره از یه خانواده سرد و جنگ و دعوای هر روز پدر و مادر و بی مهری

هم موندنشون بد.

هم رفتنشون.

طلاق خیلی بد و کلی ضربه میزنه، خدا لعنت کنه، اونا که باعث پاچیده شدن یه زندگی میشن.

حتی ازدواج اون دو تا طفلک هم تحت تاثیر طلاق مادر و پدرشون

عزیزم جمله معترضه هست ، منظورم عادی سازی کردن خیانت نیست ، اعتراض به این حجم از خیانت در جامعه هست . ...

از هر ۲۰ تا زندگی زناشویی میتونم بگم ۹تاش خیانت رو تجربه کردن 

هم موندنشون بد.هم رفتنشون.طلاق خیلی بد و کلی ضربه میزنه، خدا لعنت کنه، اونا که باعث پاچیده شدن یه زن ...

پدرو مادر مامان من ۴۵سلل قبل طلاق گرفتن الان دوتاشون فوت کردن ولی هنوزم که هنوزه عواقبش تو زندگی مامانم اینا هست