2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا دمتون گرم دغدغه هاتون همینه😐

رتبه کنکور واقعا مهمه؟(ببین نه میشناسمت نه می‌دونم که چقدر تلاش کردیون حرف منم باعث میشه افسردگی بگیری ،کنکور دادی تامام شده ،وگرنه اون چیزی که اول حس کردم رو نمیتونم بهت بگم)

بابا دمتون گرم دغدغه هاتون همینه😐رتبه کنکور واقعا مهمه؟(ببین نه میشناسمت نه می‌دونم که چقدر تلاش کر ...

میشه بگی  چی حس کردی برام مهمه  افسرگیم نمیگیرم من درسم خوبه در ضمن نفهمیدم چی نوشتی اصلا معلومه که رتبه کنکور مهمه کنکور 44 روز دیگست کی دادم تموم شده؟

میشه بگی چی حس کردی برام مهمه افسرگیم نمیگیرم من درسم خوبه در ضمن نفهمیدم چی نوشتی اصلا معلومه که ...

(من بعد چندین سال دیگه یه سری چیزهایی که قبلاً برام مهم بود الان میبینم مهم نیست واسه همین نمی‌دونستم زمان کنکورت کی‌هست ببخشید)

پس بهش فکر نکن.نه به رتبه فکر کن نه چیز دیگه ای این تجربه من از کنکوره‌.الان فقط و فقط باید به نحوه امتحان دادنت فکر کنی.و اینکه چطور بهترین باشی نه اینکه رتبه ات چند بشه.توی لحظه باش تا بهترین برات اتفاق بیفته.پس اگه کنکور چند وقت دیگست مطمین باش بهترین رتبه رو میگیری ‌.و منم برات از همینجا دعا میکنم.

ممنونم ازت عزیزم

مهربونم اگه بچه داشتم شاید همسن تو بود.(من ۴۰سالمه)

ولی بدون همین چیزی که به تو گفتم به اونم میگفتم.که مهم نیست چه رتبه ای بیاره از الان فکر بعدش رو‌نکن به این فکر کن چطور بهتر بتونی درستو پاس کنی یا همون بهتر بتونی کنکورت رو برگزار کنی.

متاسفانه تو جامعه ما نمره مهمه ولی وقتی میری تو عمق میبینی مهم نیست .(یکم به گذشته ات و مراحلی که گذشتی ازشون فکر کن متوجه منظورم میشی)

مهربونم اگه بچه داشتم شاید همسن تو بود.(من ۴۰سالمه)ولی بدون همین چیزی که به تو گفتم به اونم میگفتم.ک ...

ممنونم ازت چشم اتفاقا مادرم یک سال از شما کوچیک تره خیلی برام غصه میخوره بمیرم براش 

نه حداقل ۱۵ سال ازم بزرگتره سلبریتی ام نیست یه چیزیه ک انتظارشو ندارید و نمیتونم بگم مسخره میشم

ما اینجا همدیگه رو نه میشناسیم نه میبینیم .دوست داشتن عیب نیست مخصوصا اگه باعث ارتقا تو بشه از همه لحاظ.ولی حواست باشه این دوست داشتن بهت آسیب نزنه اگه می‌دونه که دوستش داری.

ممنونم ازت چشم اتفاقا مادرم یک سال از شما کوچیک تره خیلی برام غصه میخوره بمیرم براش

بهش بگو بیخیال بابا.توی‌مملکتی که هر لحظه ممکنه همه چیز بهم بخوره یهو دیدی سیستم آموزشی پوکیده ما تعطیل شد.

بخداوندی خدا قسم اگه بچه داشتم نمیزاشتم بره مدرسه😐حروف الفبا و حساب و کتاب رو‌ خودم یادش میدادم که بتونه بخونه .بعد روی استعدادهایش کار میکرد .یعنی تو‌چیزی که دوست داره.اینطوری بهش آرامش رو هدیه میدادم.