2777
2789

۱۰ سالشه پسرم رفت زیر مبل دنبال یه دکمه ی طوسی رنگ پلاستیکی میگشت یهو دیدم داد میزنه و میگه دستم خورد بهش بشدت گریه می‌کرد میدوید اینور اونور 

نگو دستش خورده به یه مارمولک و فشارش داده فکر کرده دکمه ست 

کلی دستاشو شست با گریه الانم بدو بدو رفت حموم 

همش میگه عذاب وجدان دارم فشارش دادم 

نمی‌دونم بخندم یا باهاش گریه کنم😑🤐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

آخی😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کارتون Leo رو نشونش بده آروم میگیره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

وای من هم با این سن گریه که نه دستمو قطع میکنم 😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
یعنی ببینی چجور دستشو‌میشست محکم آخر اومد دید فایده نداره رفت حموم

اخی بهش پد الکلی بده تا فکر کنه بهداشتی شده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

اشکال نداره منم با ۲۰ سال سن دستم خورد به قورباغه حدود یک روز کامل گریه کردم😂😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید