2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم مادرشوهرم و فامیلای شوهرم بدم میاد 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 58 پست

[QUOTE=375771910]به خدا منم داغونم اصلا اصلا خانواده خودم پشتم نیستم بابام هر چی شوهرم بگه رو قبول می کنه [/QU نمیدونم اهل کدام استان هستی متاسفانه شهر شما مرد سالاری هست یعنی هیچ بهای به زن نمیدن موضوع بها یعنی ارزش نمیدن برعکس ما جنوب ها ما خیلی بها به زن میدیم نمیزاریم کوچک چیزی ناراحتش کنه  

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

[QUOTE=375771910]به خدا منم داغونم اصلا اصلا خانواده خودم پشتم نیستم بابام هر چی شوهرم بگه رو قبول م ...

خانواده شوهرم کرد هستند 

سنندج به دنیا آمدم همدان زندگی کردم 

ببین بابام می ترسه نکنه ما طلاق بگیریم خیلی ترس هست 

ممنون عزیزم از راهنماییت 🙏🙏🙏🌹🌹❤️

شاید نتوانسته باشیم کمکی بکنیم.چون هر کسی از زندگی خودش بهتر خبر داره ،یعنی من بگم فلان کار رو بکن در صورتیکه خودم اون مشکل رو نداشتم یا اگه داشتم این کار رو نکردم فقط راهنمایی میکنم که نمی‌دونم نتیجه اش چی میشه.

ولی همه حرفهای ما رو‌بخون و از دید شخص سوم خودت جمع بندی کن.و‌بدون که جواب در درونت هست یعنی راهش رو می‌دونی ولی میترسی انجام بدی چون ممکنه نشه.ترسهامون باعث شده خیلی کارهایی که میدونیم‌درسته رو انجام ندیم.

برات از خداوند طلب آرامش میکنم .

این جمله رو از امروز هی بخون 

متاسفم مرا ببخش دوستت دارم سپاسگزارم 

خانواده شوهرم کرد هستند سنندج به دنیا آمدم همدان زندگی کردم ببین بابام می ترسه نکنه ما طلاق بگیریم خ ...

بله متاسفانه  من توی این ماندم و تعجب میکنم چرا اطراف شما کلا زن جنوبها نمیشن یا به خاطر راه دور یا به خاطر شناخت ولی مثلا زن شمالی ها میشن  ما جنوبها متونی تحقیق کنی غریب پرست هستیم و اوتقدر اخترام قاعل هستیم که خدا داند  دقیقا ترس پدر اینه که نکنه پشتی دخترش بگیره و کار به جای باریک بکشه باید تحمل کرد ساخت ولی اگه درکت کنه همسرت که نمکنه و اون شعور انسانیت نمیرسه شما ی کاری انجام بده با سیاست زنانه خودت جلو برو مردها بفهمن که همسرش اینجور هست زود شل میشه با جنگ دعوا و لجباز نه کار بدتر میشه از راه دیگه که خلقو خو همسرت میدونی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
تو‌پستهای دیگه به دوستمون گفتم با توجه به شرایطش باید تصمیم بگیره.درسته حرف شما متین میدون جنگ نیست. ...

حرف هاتون خیلی خیلی آرومم کرد به همه چیز فکر می کردم جز شیر دادن بچه که شما یادآوری کردی 

همه ی این ناراحتی ها هم از همین شیر دادن ها شب بیداری ها نشات میگیره 

اتفاقا به شوهرم پیام دادم گفتم اگه یه ذره شعور داشته باشی می فهمی که دارم بچه شیر میدم 

حداقل درک کنی که مادر بچه شیر غم و غصه به بچه نده 

در کل سپاسگزارم از راهنماییتون🙏🙏🌹🌹

حرف هاتون خیلی خیلی آرومم کرد به همه چیز فکر می کردم جز شیر دادن بچه که شما یادآوری کردی همه ی این ن ...

عزیزم این جمله رو خیلی بهتر برای همسرت میتونی بگی .که من نگران بچمونم دوست ندارم بچه ما اذیت بشه .من به خاطر تو خیلی چیزها رو میتونم کنار بیام ولی بچه درسته که کوچیکه ولی خیلی مهمه که من و تو که پدر و مادرشیم بهش از همین لحظه ارزش قایل بشیم.بدون که من دوستت دارم می‌دونم شرایط سختی برای مامان هستش نه تنها مامان بلکه برای همه ما سخته.ولی باید همدیگه رو درک کنیم .همون‌طور که من تورو که برام مهمی درک میکنم ازت توقع دارم که من و بچتو درک کنی.

(ببین اینو بخون ببین همسرت با این جور صحبت کردن آروم میشه.چون بلا استثنا همه ما انسانها وقتی توهین بشنویم بیشتر لج میکنیم (که البته این مقدار توی آقایون بیشتره😂😂😂 نمی‌دونم خدا گِل اینا رو از کجا برداشته )

و یه نکته ای رو بهت یاد آوری میکنم اگه رفتی اون سمت هرچی گفتن هرچی رفتار کردن دایورت کن.کار خودتو بکن .تو‌هر لحظه ای که بودی همون چیزایی که گفتم تکرار کن بگو مثل یه ذکر.از همین لحظه هم شروع کن به گفتن بزار ملکه ذهنت بشه.اون برای پاکسازی هستش پاکسازی خودت اطرافیانت و همه چیز.

متأسفم مرا ببخش دوستت دارم سپاسگزارم 

حرف هاتون خیلی خیلی آرومم کرد به همه چیز فکر می کردم جز شیر دادن بچه که شما یادآوری کردی همه ی این ن ...

از هر چیزی میخوای به نفع خودت استفاده کنی با بهترین کلام انجامش بده.

مثلا من همسرم سیگار می‌کشه من خودم به شدت متنفرم از سیگار ، تو خونه سگ و گربه دارم میگم به خودت رحم نمیکنی به این دوتا رحم کن.من آدم هستم بو بفهمم میرم یه جا بو نیاد این هاپو براش مهم نیست براش تو مهمی حاضره در هر شرایطی کنارت باشه.

حالا وقتی اینا کنارش باشن نمی‌کشه.😂😂دم به دقیقه خونه باشه با اسطخدوس خونه رو پاکسازی می‌کنه که بوی سیگار نیاد😬😬😬

از هر چیزی میخوای به نفع خودت استفاده کنی با بهترین کلام انجامش بده.مثلا من همسرم سیگار می‌کشه من خو ...

آفرین 👌👌

منم همون گفتم بچه شیر میدم خدا رو شکر از خر شیطون آمد پایین قبول کرده