سلاممممممممممممچ مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 عنوان گربه تو خیابون میشه تو خونه نگهداشت | مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست یک گربه ای تو پارک هست مشکی تپل باهوش خیلی خوشگله دستی هم هست آشتیه نازش می کنیمورش دارم بیارمش تو خونه؟؟ ببرمش دامپزشکی تمیزش کنن واکسن بزنهخیلی خوشگله دلم ضعف میره ولی شوهرم میکشتممیشه نگهش داشت اینو؟کاملا اهلیه 1403/12/28 | 05:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 😄شوهرتو ببر بزار توپارک گربه رو بیار از خدامخ🤣🤣
مامان_محمدحسین_فاطمه عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 5109 از خدامخ🤣🤣 منم ب پرنده هام گیر میده میخوام بندازمش بیرون تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 خیلیا میخرن میبرن خونه از پس هزینه هاش برنمیاد یا درست حسابی وقت ندارن یا خانواده مخالفن اون حیوون ه ... من شوهرم مخالقه ولی میتونم راضیش کنم البته بزور هزینه اش چقدره مگه واکسن و ...فکر نکنم خیلی زیاد بشهغذا هم این همه چی میخوره فلافل سمبوسه همع چیز خورده خیلی هم چاقه بهش باید غذای خشک بدم فقط مگه؟ این الان عادت کرده مرغ و اینا هم میخواستم بدم
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 میدونی چرا؟ دنبال صاحب میگردن. میخوان یکی ببرشون خونه. ولی الان هوا خوبه همون پارک براش بهتره. من یه ... نه اینجا خیلی گرمه تابستون و بهار که جهنم میشه
xyzxyz عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 108 مخلوق خدا را بذارید به زندگی طبیعی و فطری خودش ادامه بدهبا خودخواهی خودمون زندگی را برا حیوانات و هم بر اطرافیانمون سخت نکنیم
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 منم ب پرنده هام گیر میده میخوام بندازمش بیرون من پرنده دوست دارمدلم میخواد مرغ مینا یا عروس هلندی بزارممن شوهرم با پرنده مشکل نداره اصلاولی اصلا دوست نداره چیزای دیگه مثل گربه سگ خرگوش و اینا تو خونه باشه متنفره
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 مخلوق خدا را بذارید به زندگی طبیعی و فطری خودش ادامه بدهبا خودخواهی خودمون زندگی را برا حیوانات و هم ... درست میگید
xyzxyz عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 108 من پرنده دوست دارمدلم میخواد مرغ مینا یا عروس هلندی بزارممن شوهرم با پرنده مشکل نداره اصلاولی اصلا د ... حق داره، جای حیوان وحشی که خونه نیست
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 حق داره، جای حیوان وحشی که خونه نیست فقط پرنده میزاره اونم پرنده های زینتی مثل طوطی و مرغ مینا
111111sana عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 238 گربه ها ریزش موزیادی دارن خونه زندگیت میشه مو دختر دایی من اورد از بس موریخت تو خونه که مادرش گربه انداخت بیرون عروس هلنی که بخری بهتر هم بامزه است هم کثیف کاریش کمتره اگرهم اهل نماز باشی مو گربه به لباست باشه نماز باطله
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 اگه نماز میخونی موهاش به لباسات باشه نمازت باطله واقعا میگی؟بزاق و موش باطل میکنه؟من نمیدونستم
سلاممممممممممممچ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2088 گربه ها ریزش موزیادی دارن خونه زندگیت میشه مو دختر دایی من اورد از بس موریخت تو خونه که مادرش گربه ا ... من فکر میکردم فقط سگ باطل میکنه
sivgol عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2143 اسی خوب فکراتو بکنگاهی رو فرش بالا میارنگاهی تو خاک دستشویی میکنن ولی پاشون آلوده میشه میان رو فرشموهاشون هم همه جا میریزهخیلی وسایلم ممکنه بشکننهزینه نگهداریشون هم زیادهاما خب مثل بچه میمونن شادی و نشاط میارن خونهاگه از پسش برمیای بیارضمنا حتما هم باید عقیمش کنی چون نکنی فرار میکنه میره
xyzxyz عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 108 فقط پرنده میزاره اونم پرنده های زینتی مثل طوطی و مرغ مینا بله این تا حدی قابل قبوله، چون هم زیبایی خاصی دارن، هم آسیب و دردسرشون کمتره و هم خودشون هم در برابر آسیب های محیط در امنیتن