2777
2789
عنوان

گربه تو خیابون میشه تو خونه نگهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست
آره راست میگی نباید به پیامبر دروغ بست و روزه باطل میشه ولی آخه معروفه که خود پیامبر یه گربه داشته ب ...

درسته منم دیدم داستانشو و فک نمیکنم دروغ باشه اما قطعا علتی داشته من فردا حتما سوال میکنم به شماها هم میگم قضیه چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما خیلی عجیب برخورد کردی یعنی چی روزشون به مشکل میخوره ایشون یه چیزی گفتن و وقتی من گفتم من ا ...

من احکام رو گفتم وخود کاربر هم قبول کرد 

هرروایتی از پیامبر یا امامان رو باید بنا بر احتیاط از زبان کتاب (منبع روایت)گفت چون اگر گفته درست نباشه دروغ بستن به پیامبر محسوب میشه ویکی از موارد مبطلات روزه است 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
حیوانات وحشی؟ 😂به میوشی میگی وحشی؟ به ببر و پلنگ چی میگی😳

انیشتین حیوان وحشی الزاما حیوان درنده را نمیگن، هر حیوانی که در طبیعت و بدون دخالت انسان زندگی میکنه و از تیره گربه سانان و سگ سانان هست را وحشی میگن

عزیزم شما خیلی عجیب برخورد کردی یعنی چی روزشون به مشکل میخوره ایشون یه چیزی گفتن و وقتی من گفتم من ا ...

عزیز جان فکر کنم  ایشون قصدشون بداخلاقی نبود .یکی از مبطلات روزه دروغ بستن به خدا و پیغمبر ص هست .شاید منظورشون این بوده که تو بیان اینگونه مباحث احتیاط بیشتری کنن. چون انقدر مهم هست که روزه رو باطل میکنه .

نمیدونم یکجور راضیش میکنممن کلا بدبختم مجرد که بودم خانوادم از حیوونا متنفر بودن ازدواجم کردم شوهرم ...

خانواده منم نمیزارن حیوون بیارم

از شروط ازدواجم اینه که بزاره گربه بیارم 😂😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

من باشم چندشم میشه

بااینکه عاشق حیواناتم

ولی همش گربه هارو تو سطلای زباله و اینا میبینم

ترجیح میدم دا بریزم براشون بخورن و برن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

بچه ها خوشبحالتون نمیترسین از حیوانات مخصوصا سگ و گربه 

من یه گربه از کنارم رد بشه حالت تشنج بهم دست میده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

تا حالا ندیدم یکی تاپیک راجع به یه حیوان بزنه یهو چند نفر اون وسط شروع به دادن فتواهای شرعی نکنن

عجیبه این رفتارا

هربار یکی تاپیک مشابه میزنه یکی دو صفحه جلو میره باز می بینم چند نفر نقش حاکم شرع بازی میکنن

زشته بخدا خجالت آوره اینکار جمع کنین خودتونو دیگه

فکر میکنن بقیه یا جاهلن یا بی دین فقط خودشونن که پاک و منزهن

سر و ته حرفاشونم همین جملاته👇👇👇

وای کثیفه نیار تو خونه، از لحاظ شرعی فلان و بیساره، حدیث داریم حضرت اینو فرمودن و...

بچه ها خوشبحالتون نمیترسین از حیوانات مخصوصا سگ و گربه من یه گربه از کنارم رد بشه حالت تشنج بهم دست ...

من اصلا نمیترسم از هیچی جز مارمولک مارم دستم گرفتم تا حالا

از سوسک و موش فاضلابی هم چندشم میشه ولی موش دستم گرفتم موش سفید نه از این همسترا

اسی جون. گوش نکن اینجا می گن گربه باید تو طبیعت باشه تجربه چندین ساله م. اینو می گه که گربه ها عاشق خونه ن به خدا و عاشق زندگی با انسانها.    آخه چه طبیعتی؟ کوچه و خیابون و آشغالی شد طبیعت؟ ما انسانها طبیعتشون رو خراب کردیم.    گربه از اول با انسانها بوده مشکلی نداره. و ضمنا هیچگونه بیماریی نداره.  فقط مشکل شوهرته عزیزم. ممکنه اذیت بشی.    ولی گربه یُمنش خیلی خیلی خوبه.  گربه های بیرون همه گشنه هستند. ضمنا از دست آدمهای حیوون آزار امنیت ندارند. طفلک چون رام هست بیار خونه. تو حیاط بهش آب و غذا بده. هم سرگرمیه. هم یمنش خوبه و هم ثواب بزرگی کردی