2777
2789

عشق خیلی مهم تر از پول البته به شرط اینکه خود مرد هم بی جربزه نباشه و واسه زندگیش تلاش کنه

فقط پولدار بودن مهم نیست

یه مرد پولدار خسیس یا اهل خیانت یا بداخلاق فقط باید ساعت ۹ گذاشت دم در شهرداری ببره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم چقد خوشم اومد از حرفتون خیلی پخته حرف زدید🥹 دقیقا باید ببینه شرایطش رو ...

عزییییزدلم❤

باید ببینی هدفت از ازدواج چیه،بعضی ها ازدواج رو صرفا برای پیشرفت مالیشون میخوان،بعضی ها برای داشتن سرپناه،بعضیا برای حرف مردم،بعضیاهم‌برای عشق و احترام 

عشق خیلی مهم تر از پول البته به شرط اینکه خود مرد هم بی جربزه نباشه و واسه زندگیش تلاش کنهفقط پولدار ...

اره واقعا 

مردای پولدار به درد نمیخورن خیلیاشون 😂😂

با یکیشون یه مدت دوست بودم 😂🥲 اشغال برای یه ثانیش بود...

متوسط که خوبه 

مثلا حقوقش ۳۰ تومن باشه یعنی متوسطه با یه خونه معمولی و یه ماشین معمولی

الان خیلی از دخترا منتظر همچین کسین

خودم اگه طرفو دوست داشته باشم و اخلاقش خوب باشه بله حاضرم

گزینه دوم ریسکیه بنظرم

عزییییزدلم❤باید ببینی هدفت از ازدواج چیه،بعضی ها ازدواج رو صرفا برای پیشرفت مالیشون میخوان،بعضی ها ب ...

🥹🤍 دوس دارم با عشق ازدواج کنم 

به پول میشه رسید ولی عشق واقعی نه 

اره واقعا مردای پولدار به درد نمیخورن خیلیاشون 😂😂با یکیشون یه مدت دوست بودم 😂🥲 اشغال برای یه ثان ...

اره اخلاق خیلی مهم واقعا

دخترعمه من شوهرش خیلییییی خیلیییی پولدار ولی اخلاقش سگ

همش میگه کاش بچه نداشتم طلاق میگرفتم

اره اخلاق خیلی مهم واقعادخترعمه من شوهرش خیلییییی خیلیییی پولدار ولی اخلاقش سگهمش میگه کاش بچه نداشت ...

یکیم تو فامیل ما طلاق گرقته شوهرش خیلی پولدار بود ولی اونم اخلاق نداشت 

اخلاق و عشق و تهعد بسه 

🥹🤍 دوس دارم با عشق ازدواج کنم به پول میشه رسید ولی عشق واقعی نه

منم همینطور

قطعا به پول میشه رسید ولی تواین مورد هم طرفتو بسنج ببین میتونه پابه پات تلاش کنه؟شَم اقتصادی داره؟ اصلا هدفاتون مشترکه؟ چون متاسفانه فقر عشقو کم رنگ‌میکنه

منم همینطورقطعا به پول میشه رسید ولی تواین مورد هم طرفتو بسنج ببین میتونه پابه پات تلاش کنه؟شَم اقتص ...

بله درسته قبول دارم ...

آره پسر خوبیه 

مثل خودمه ولی صبور تر از منه 

قیافشم خوبه 

پولدار نیست ولی تلاششو میکنه  🥹

عاشقش نیستم ولی دوسش دارم :) خیل دوسدداشتم عاشق باشم