2777
2789

بابایی که معتاد نیس،  بددهن نیس، کار میکنه 

اینا یه ور ماجرا... اونور دیگه پدر و مادرش و داداش هایی که براش اولویت دارن. و تمام درآمدشو خرج اونا میکنه . یه شهر دور کار میکنه پول میفرسته واسه پدر و مادر خودش،  بچه هاش و زنش طبقه بالای خانواده اش شبا گرسنه میخوابن و حتی خبر نداره... حتی دقت نمیکنه که دختراش کفش ندارن واسه مدرسه، چند ماه یبار فقط سر میزنه و میره. 

شما بودین می بخشیدین‌؟. الان همه خواهر برادرا و پدر و مادرش جواب زحمتاشو با بالا کشیدن اموالش و کلی بدی دادن. اما پشیمون نیس. همه چی رو کتمان میکنه میگه من همیشه حواسم بهتون بود شما هیچی کم نداشتین. 

امیدوار بود با پولی که میفرسته پدرش برامون وسایل و غذا بخره ولی نمی خریدن.  و حتی واسه هیچ و پوچ هم سرکوفت میزدن بهمون. 

ولی من میگم یبار باید ازمون می پرسید چی میخورین؟ چی می پوشین؟ بابابزرگ میرسه بهتون؟ 

بنظرتون حق دارم نبخشمش؟؟ با اینکه دوسش دارما خیلی. 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

بابات چقدرشبیع پدرشوهربیشعورمنه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم ولی حق داری اینارو بگیچون پول بوده اگه کلا نباشه بحثش جداس

بود ولی هیچوقت خرج ما نشد

ما به بدترین شکل بزرگ شدیم با اینکه همیشه کار میکرده

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
چی این بشر دوس داشتنیه

به طرز عجیبی ساده و مظلومه

واسه همین خیال میکرده باباش بهمون میرسه. یا خانوادش هوامونو دارن

بیشتر ببینید
حق داری ماهم بچه بودیم با پدر بزرگم اینا زندگی می‌کردیم دقیقا همینطور بود مادربزرگم هرچی پدرم میخرید ...

باهاش حرف زدم ولی چه فایده. نه کودکی ما جبران میشه نه اون از کاراش دست برمیداره

بیشتر ببینید

حق داری عزیزم...

منم شرایط مشابه تو تجربه کردم...

پدری که واسه رن و بچه هیچ خرجی نکرده ولی شماره کارت برادر و برادرزاده و خواهرزاده رو داره براشون پول میزنه....

پدری که خونه دختر و پسرش مستاجری هستن براش مهم نیست ولی خواهرزاده هاش رو حمایت مالی کرده خونه بسازن...

عروسی بچه هاش میشه هیچی هزینه گردن نمیگیره... عروسی خواهرزاده و برادرزاده خودش رو بزرگ فامیل میدونه و دست به جیب میشه..

من چطوری ببخشم؟

حق داری عزیزم...منم شرایط مشابه تو تجربه کردم...پدری که واسه رن و بچه هیچ خرجی نکرده ولی شماره کارت ...

خیلی سخته... 

تو کودکی ما رو ندیدی...  نمیدونی یه برنج خالی نبود شبا از گرسنگی بیدار نشیم

بیشتر ببینید