2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست نیاز به درد و دل دارم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست
دو ساله دارم تلاش میکنم هزار بار فرصت هروز یک دختر جدید خیلی سخته هر وقت براش غذا درست میکنم اشکام س ...

پس به نظر من عشق یک طرفه فقط نابودن می‌کنه اولش سخته ازش جدا شو مطمعنم یه روز یکی میادتو زندگیت که طعم خوشبختی رو بچشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی فرصت دادم بهش بهترنشد هیج بدترم شد تااینکه چندروزپیش آبروش پیش همه رفت وخدا بدجور زدش زمین

راست میگی چطور آبروش رفت منم فقط منتظرم رسوا بشه و  تقاص کارایی که اون چند وقت در حقم کرد پس بده هم خودش هم اون زن هرزه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
پس به نظر من عشق یک طرفه فقط نابودن می‌کنه اولش سخته ازش جدا شو مطمعنم یه روز یکی میادتو زندگیت که ط ...

اتفاقا دارم بهش فکر میکنم خیلی سخته خیلی زیاد هنوز فقط ده روز گذشته ولی تو این ده روز همش چک میکنم بازدیدش رو دریغ از یک پیام انگار هنوز امید دارم

راست میگی چطور آبروش رفت منم فقط منتظرم رسوا بشه و تقاص کارایی که اون چند وقت در حقم کرد پس بده هم ...

مطمئن باش سرش به سنگ میخوره. به اون هرزه پیام داده بود شوهرش پیامو دیده  از شوهرم شکایت کرد بدجور رسوا شد وتوی این چندروز صدبار مرد و زنده شد من به چشم خودم میدیدم

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶
خودم هم دنبال دلیلشم حس میکنم جادو کرده منو آنقدر دوستش دارم اونو حتی به خانوادم هم ترجیح میدم

جادو چیه بابا لطفا عقلتو بکار بنداز اگه هنوز بچه نداری فقط فرارکن خودتو نجات بده تادیرنشده 

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶
خودم هم دنبال دلیلشم حس میکنم جادو کرده منو آنقدر دوستش دارم اونو حتی به خانوادم هم ترجیح میدم

جادو نیست. مشکلات روحی خودت هست. آسیب های کودکی و غیره که در وجود ما قلاب درست می کنه اینطور گیر می افتیم. برو مشاوره. هم الان بهت کمک میکنه و هم در آینده که عاشق آدمای اشتباهی نشه. بعد عروسی بفهمی کی بوده؟ 

با تمام وجود درکت میکنم خودم چند ماه پیش این اتفاق برام افتاد هنوز که هنوزه حالم خوب نشده ولی به خاط ...

منم بچه دارم دو ماهشه بخام طلاق بگیرم نمیزارن رنگشون ببینم میفهمم حالتو همه ما زنا محکوم به سکوتیم امدم اینجا تا بریزم بیرون آنقدر سکوت کردم حس میکنم سرم میخاد منفجر شه

مطمئن باش سرش به سنگ میخوره. به اون هرزه پیام داده بود شوهرش پیامو دیده از شوهرم شکایت کرد بدجور رس ...

خدا رو شکر که شما دلتون خنک شد خوشحالم براتون برای منم دعا کنین ببینم چطور خدا حق جفتشونو می‌زاره کف دستشون البته شوهرم دو سه ماهی میشه دیگه جایی نرفته و وانمود می‌کنه که کامل قطع رابطه کرده ولی من هیچ جوره دلم آروم نمیشه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
چقدر مثل منه شرایط...فقط من مجردم و کسی که دوسش دارم از کسی که دوسش داره پیشم تعریف می‌کنه 🙂دیگه نا ...

خوشبحالت میتونی ترک کنی ولی من نمیتونم حتی حرفی از رفتن بزنم 

ببین من نظر شخصیه رو میگم .هر انسانی ممکنه خطا کنه .تو هم که عاشق شوهرت هستی بهش یه فرصت دیگه بده سع ...

ببخشید ولی برعکسشم باشه همینو نیگید؟ زن متاهل بره با مرد دیگه ای، میگید اشکال نداره انسان ممکن الخطاست؟ و به شوهرش پیشنهاد بخشش میدین؟

و بنظرتون هیچ مردی حاضره ببخشه؟ که به زن میگین بیخیال ببخش بره ؟

و از همه بدتر اینکه پیشنهاد میدی با شوهره بهتر از قبل تا کنه محبت بیشتر توجه بیشتر تشویق و اقتدار بخشی بیشتر

درحالی که روح خودش از درون جزغاله شده...

نگید اینطوری..

ولله زن هم آدمه احساس داره نباید محکوم به بخشیدن و کنار اومدن باشه

منم بچه دارم دو ماهشه بخام طلاق بگیرم نمیزارن رنگشون ببینم میفهمم حالتو همه ما زنا محکوم به سکوتیم ا ...

اصلا اینطور نیست که بتونه کاری کنه رنگشو نبینی. بچه پیش خودته الان؟ 

بچه تا 7 سالگی پیش مادره. الکی از خودت ضعف نشون نده. بیچاره اون بچه. 

اتفاقا بهترین سن برای جدایی برای بچه زیر دو سال هست. نگذار سنش بیشتر بشه با آسیب فروان جدا بشی.