2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بزن رو تاپیک من🙏چرتو پرت نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
از یه طرف دلم برای مامانت میسوزه چون دوست داره که بره از طرفیم نظرم اینه یه روز بخور نون و تره یه عم ...

دقیقننن منم فکرم مثل شماسسس🥺

مامانم خیلییییی التماسمو کرده

من پدر هم ندارم بخاطر همین هم نمیتونه منو بزاره و بره🥲نمیدونممم چیکار کنم من یه طرف دیگمم یکیه که خییلی دوسش دارم که جونشم برام داده و الان بین مامانم و موفقیتم برای اون موندممممم

حالا سفر کجا ؟ببینم اصلا جالب هست

شمال خونه مادرشوهرینای خواهرم خواهرمم همونجا هستش

اصلاا یه آدمای نچسبییییی هسننن که نگو تازه الانم ماه رمضانه من روزه نمیگیرم بعد مامان طرف هی میخاد به آدم گیر بده من اصلا حالم ازشون بهم میخوره و سر اینکه اونجا بهم خوش نمیگذره هم بی تاثیر نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقننن منم فکرم مثل شماسسس🥺مامانم خیلییییی التماسمو کردهمن پدر هم ندارم بخاطر همین هم نمیتونه منو ...

خدا بیامرزدشون و خدا مادرتو برات حفظ کنه خیلی وقتا به خاطر مادرم دور خوشیامو خط زدم و هیچوقت پشیمون نشدم 

واقعا تصمیم گیری سختیه ولی کاش مادرت میتونست بمونه عوضش وقتی موفق میشدی خستگیش در میرفت

ماهم یه کنکوری داریم اون گفت هفته ی اولو میرم هفته ی دومابرمیگردم که بخونم

به نظرم نرو حیف کنکورت نیس برو اردوی مطالعاتی نوروزی ثبت نام کن

خیلییییی حیف کنکورمه واسع منیی که ۱۰۰در۱۰۰ میخاممم تهران قبول شم و دست نمیکشم🥺❤️

مرسیییی گلمممم🥺❤️

خدا بیامرزدشون و خدا مادرتو برات حفظ کنه خیلی وقتا به خاطر مادرم دور خوشیامو خط زدم و هیچوقت پشیمون ...

خیلی ممنونم انشالله خدا جفتشونو برای شما نگهداره❤️

من مامانم حاضره بخاطرم نره ولی بخاطر همین دودل شدم

چون بهم گف بیا بریم اصلا تا شهریور که کنکورته جایی نمیریم خیلییی التماسمو کرده نمیدونم چیکار کنم😔😔🤦‍♀️ من خیلییی بهش گفتم نمیام ولی بار آخر دلم دو دل شدهه

خدا بیامرزدشون و خدا مادرتو برات حفظ کنه خیلی وقتا به خاطر مادرم دور خوشیامو خط زدم و هیچوقت پشیمون ...

میمونهههه بهم گفته تو نیای منم نمیرمم ولی گفتم که دو دل شدم😔

نظر من اینه یه هفته برو سفر یه مغزت استراحت بده بعد با انرژی بشین تا کنکور بخون

خیلی ممنونم ازتونننن🥺❤️

بخدا یه مشکل دیگه هم هست که گفتنی نیس درباره یه نفره و برام دعاکنینننن که اونم اوکی بشه اگه تصمیم نهاییم این شد که به قول شما برم و با انرژی برگردممم ولی کلن برام دعاکنین ممنونمم خدا اجرتون بده❤️🥺

خیلی ممنونم انشالله خدا جفتشونو برای شما نگهداره❤️من مامانم حاضره بخاطرم نره ولی بخاطر همین دودل شدم ...

فدات شم ممنونم عزیز❤ منم مثل خودت پدر ندارم🫂 انشاالله هرچی خیره همون به دلت بیفته گلم

چندروزس ب کجا

گفتنن ۴روزه یا ۵( که معمولاا همیشه سر زمان یجایی بهم دروغ میگن اینو با قطعیت میگم بهشون اعتمادی نیس که واقعا ۵روز باشه)

شمال خونه مادرشوهر خواهرم که متنفررررمم از این آدمم🤦‍♀️😑و مطمئنممم بهم خوش نمیگذره

فدات شم ممنونم عزیز❤ منم مثل خودت پدر ندارم🫂 انشاالله هرچی خیره همون به دلت بیفته گلم

آخییی قربونت برم خدابیامرزتش🥺

فدات بشم مرسیی واقعا انشالله🥺❤️