2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بزن رو تاپیک من🙏چرتو پرت نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 49 پست
پس شما حرفت اینه نرم مگه نه؟🥲 چون واقعا خیلی کمکه بهم راست میگی بخدا🥲

اگ برات اولویت داره نه، تو چیزیو از دست نمیدی.

بجاش جواب کنکور ک بیاد لذت اون رتبه خفنه میچسبه ب تنت خستگیت در میره

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین فقط بخون ادای درس خوندن در نیار جدی بخون اگر جدی نخونی نمیتونی جواب حسرت هاتو بدی

قبوله🥲❤️ آخه من یبار شکست خوردم تو کنکور قبلی و قبول نشدمم و تلاش نکرده بودم بخاطر همین اینو دلم میخاد تلاش کنم مرسی از همتوننن که کمکم میکنین🥲🥺❤️

باهات موافقم🥲❤️منن خییلی دلم میخاد بخونم فقط به شک افتاده بودم برم یا نرم..! مثل اینکه باید بازم مث ...

ببین از عید به بعد هستش که آینده کنکورت شکل میگیره 

من خودم ۴ سال پشت کنکور بودم ! 

انقدر سختی کشیدممممم 

از لحاظ روحی کلی ضربه خوردم 

از تابستون تا عید ۱۵ ساعت میخوندم ولی بعد عید خسته میشدم و همین خراب می‌کرد 

اما خیلی ها از عید شروع کردن ولی بهترین رتبه رو آوردن .

ببین پشت کنکور موندن خیلی از لحاظ روحی ضربه میزنه بهت 

چون خودم ضربه خوردم درکت میکنم 

تمام تلاشت رو بکن که قبول بشی ، حتی اگر مجبور شدی بری مسافرت اشکال نداره  برو ولی با گوشی بخون . از هر فرصتی استفاده کن …

انشالله که قبول میشی ❤️

چند روزه؟اگه تا الان بکوب و حسابی خوندیاز این سفر به عنوان استراحت استفاده کنولی نه اینکه کلا رهاش ک ...

خب بخوام براتون بگم ۸تا درس تخصصی دارم که واقعا مهمن و هیچی ازشون بلدنبودم کنکور قبلی(کنکور قبلی دست و پاشکسته عمومی هارو بلدبودم که عمومی ها کلن بهتر از تخصصی هسن) الان که چند ماهه نشستم خوندم تا ۶ تا درسو رسوندم و ۲ تاش مونده که امروز دوتا پودمان یکیش تموم شد مونده روهمدیگه ۸پودمان یا فصل🥲 میگین چیکار کنم با این چیزایی که گفتم؟🥲❤️

چند روزه؟اگه تا الان بکوب و حسابی خوندیاز این سفر به عنوان استراحت استفاده کنولی نه اینکه کلا رهاش ک ...

و اینکه قراره اصن پنج روز بریم ولی بهشون اعتمادی ندارم میدونم دروغ میگن شایدم بیشتر شد ولی خیلی محکم فلن گفتن ۵روز🥲

خب برو مگه چندروزه بعد بیا حسابی بخون

نمیدونم🥲از طرفی شماهم راست میگی🥲

وقتی برم دیگه تابستون که میشه ۲ماه مونده به کنکورم دست از سرم برداشتن دیگه خداروشکر🥺

منم مثل تو کنکوری بودم حالتو میفهمممن چه عروسیا و تولدا و مهمونیا و سفرارو کنسل کردم و نرفتم.تهش چیش ...

منم همینطورممم بخدا🥲

مامانمم میگه چهار پنج روز باد به سرت میخوره ولی من میترسم برم و رکب بخورم بیشتر بمونن اعتمادی اصلا بهشون نیسس

اگ برات اولویت داره نه، تو چیزیو از دست نمیدی.بجاش جواب کنکور ک بیاد لذت اون رتبه خفنه میچسبه ب تنت ...

دقیقننننن دلم میخاد رتبم خفن بشهههه واسه همین اول بهش گفتم نه دوم گفتم نه و سوم دو دل شده بودم🥲.شماهم میگی نرمم؟🥺

من خودمو جر دادم برا کنکوربرا همین میگمارزشش رو نداره

خب من درکنارش یه انگیزه ی دیگه هم دارم که نمیتونم بگم چیه ولی بخاطر همون هم اول گفتم نمیخام برم و بعدش دودل شدم

یه انگیزه ی بزرگگگگ دارم خاهر🥲

ببین از عید به بعد هستش که آینده کنکورت شکل میگیره من خودم ۴ سال پشت کنکور بودم ! انقدر سختی کشیدممم ...

قربونتون بشم که برام وقت گذاشتینو توضیح دادین🥺

من اصلا پا پس نمیکشم حتی بعد عید چون ۱۳بدر هم قراره یه بادی به سرم بخوره دیگه چه کاریه بخوام عیدمو گند بزنم توش🥲