2777
2789
عنوان

کیا بعد سی سالگی تونستند زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 31 پست

دومین بارداریمه ولی قبلی ۲۸بودم،حالا خرداد میام میگم بهت😁

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس چرامیترسی بیشتر خانوما طبیعی میارن

دور اطرافم خیلی دیدم

یکیش زن بابام اونم دختر سن بالا بود که حامله شد ولی هم حاملگیش خیلی خیلی بهش فشار میومد هم که زایمان طبیعیش

یعنی انقدر سخته؟باز تو بچه ی دوم ات بود خیلی ببخشید یبار هم بچه طبیعی زایمان کرده بودی انقدر اذیت ...

برا اولی راحتتر بودم دومی خیلی اذیت کرد هم بارداری هم زایمان و هم دوران بعدش

تنها حسن طبیعی اینکه که بعدش درد نداری 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من هم عروسم هر دو تا بچشو بالای سی سال بطور طبیعی اورد 

از باقی چیزا بی اطلاعم 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من ۳۸سالم بود الان ۳۹ام مث قبلی من تا میرسم بیمارستان دهنه رحمم باز میشه کیسه ابم میترکه دردم شروع میشه یک ساعت درد میکشم بچم بدنیا میاد هفته ۳۹دردم گرفت بیمارستان دونفری رفتن رو شکمم سر دخترم لگنم ازهمون موقع درد میکنه 

من دومیم امسال بدنیا اومد

زایمانم خیلی بهتر از بچه اولم بود تجربه داشتم خیلی ورزش کردم فعالیت داشتم 

بچه اولم رو ۲۴سالگی دومی ۳۳

ولی بارداری اولم روحیه ام بهتر بود دومی همش ترس داشتم از زایمان و سختی های بچه داری یعنی کل ۹ ماه بارداری استرس و گریه همین ک زایمان کردم روحیه ام خوب شد