2777
2789

کیا بعد سی سالگی تونستند زایمان طبیعی کنن؟

زایمانتون راحت بود؟؟

هفته چندم دردتون گرفت؟؟

معاینه ی زایمان طبیعی چجوریه؟؟چند دفعه معاینه میش؟

اولین بچته منم اولیشه ۳۲ سالمه فک نکنم بتونم طبیعی

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
اولین بچته منم اولیشه ۳۲ سالمه فک نکنم بتونم طبیعی

اره فعلا اقدامم حامله نشدم

خودم خیلی زایمان طبیعی میخوام

ولی خب چون سی سال دارم  و اولین بچه قراره بشه  میترسم نوتنم خوب زور بزنم یا غضلاتم باز شه بچه بیاد بیرون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره فعلا اقدامم حامله نشدمخودم خیلی زایمان طبیعی میخوامولی خب چون سی سال دارم و اولین بچه قراره بشه ...

اها خب فعلا باردار شو ب ایناش فکر نکن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

بچه دومم30سالگی دنیا اومد چون اختلاف سنیشون زیاد بود داغون شدم برعکس اولی 

زودتر هم دنیا اومد فکر کنم دو روز وارد 37هفته شده بودم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

۳۲ سالگی . تقریبا راحت بود . همه ی دردام تا لحظه ی زایمان بود بعد اون دردی نداشتم . فقط ضعف داشتم . دکتر گفته بود هفته ی ۳۷ بیا معانیه ات ‌کنم که من ۳۶ هفته و ۴ روز زایمان کردم

زایمان طبیعی راحتم مگه داریم؟ من نمیذاشتم زیاد معاینم کنن، به بهونه معاینه دهانه رحممو باز میکردن. ...

درد داشت معاینه ها؟

ببخشید تا چقد دستشونو میبرن داخل؟

بچه دومم30سالگی دنیا اومد چون اختلاف سنیشون زیاد بود داغون شدم برعکس اولی زودتر هم دنیا اومد فکر کنم ...

یعنی انقدر سخته؟

باز تو بچه ی دوم ات بود  خیلی ببخشید یبار هم بچه طبیعی زایمان کرده بودی   انقدر اذیت شدی

من که هیچ نمیدونم چجوری میخوام زایمان طبیعی رو انجام بدم

سی سالم نیس 24سالمه دوتا زایمان طبیعی داشتم 

البته بگم بستگی داره به اینک با درد بری زایشگاه یا بدون درد 

اگ با درد بری ینی خودت پیشرفت کردی و اماده زایمانی هم راحت تر هم معاینه کمتر من پسر اولم همینطور راحت در عرض 4ساعت فول شدم زایمان کردم اونم تو 20سالگی زایمان دوم کیسه ابم ترکید ولی درد نداشتم دهانه رحم کامل بسته بود و تقریبا 6عصر ک بستری شدم ساعت یک نصف شب زایمان کردم خیلی اذیت و خیلی معاینه  کردن چرا چون باز نبود میخواستن تحریک کنن باز بشه ک اینجور شد دقیقا پارسال تو سن 23سالگی زایمان دومم بود

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦