2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8993 بازدید | 2339 پست
تموم شد سانس اولللللبریم برای سانس بعدییه نیم ساعت تست بزنم افطار کنم دیگه بعدش عمومی بخونمموای یازد ...

آفرین عید خیلی مهمه وقتت دیگه همه اش واسه درس باشه ها...ساعت بزن 

من از ۶ تا الان فصل ۳ زیست دهم تموم کردم

الان میرم فصل ۴

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من قفلی زدم رو زیستاین یازدهم رو کجای دلم بزارم

من وقتی وکب میخونم دوست دارم دیگه هیچی نخونمممم😭😂❤️

همسر رسمی چوی یونگجه متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

آفرین عید خیلی مهمه وقتت دیگه همه اش واسه درس باشه ها...ساعت بزن من از ۶ تا الان فصل ۳ زیست دهم تموم ...

من الان میرم برا تست ساختار جمله🤝🏻❤️

همسر رسمی چوی یونگجه متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم زیست میخونم اینجوریم لامصب خیلی خوبه...

قبول دارممممم منم زیستو خیلی دوست داشتم زیااااااد

شاید اگه کنکور تجربی مث زبان فقط یه تخصصی زیست داشت تجربی امتحان میدادم😂🫠

من برم فیزیک شب یازدهم عمومی بخونم

عااااالی من الان کلاس دارم 

بعد از ظهرم یازدهم میخونم شب دوازدهم

برو بریمممممممممم

افرین پررررر قدرت پیش برو

خب بریم امروزومن از ۶ داشتم دینی دوازدهم دوره میکردم و همه چی یادم رفته باید از اول بخونم🗿🤧

خب بریم امروزومن از ۶ داشتم دینی دوازدهم دوره میکردم و همه چی یادم رفته باید از اول بخونم🗿🤧

خداقوتتتت سیسی

با فکری بخون دینی رو دعام میکنی درس به درس

خداقوتتتت سیسیبا فکری بخون دینی رو دعام میکنی درس به درس

عه باید ببینمممممممممممم

امروز دیر بیدار شدممم😭

شب میام ساعت میزنم در کل چقدر خوندم هی تند تند نمیتونم بیام تو سایت

عه باید ببینممممممممممممامروز دیر بیدار شدممم😭شب میام ساعت میزنم در کل چقدر خوندم هی تند تند نمیتون ...

نیا بشین بخون فقط

همه تلاشتو بکن هانی

فایتینگ

نیا بشین بخون فقطهمه تلاشتو بکن هانیفایتینگ

بووووص بهت🥺❤️