2777
2789
عنوان

قضیه مشکوک خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 150 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار بیرون رفتیم فقط دو ساعتی رفتارش خوب بود منم چیزی نگفتم عصبی بشه یعنی بنظرت عصبیش کنم ؟پشت تلفن ...

اره میخوام واکنشش رو حضوری ببینی یا مشکل روانی داره یا صرع

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خودتو حفظ کن مطمئن شو و اگر بدردت نخورد جدا شد بعدها خیلی به مشکل میخوری اینجور ک مشخصه مسئولیت پذیر ...

خیلی سخت میگذره از یه طرف اینا و یه طرف خانوادم که هرروز خدا دعوا دارن

امیدوارم این چیزی که میگم نباشه اما حس میکنم پسره با قبلی در ارتباطه 

خونواده اش خواستن اونو از سرش وا کنن سریع براش زن گرفتن 

اول از این مطمئن شو عزیزم اگه دیدی درسته هیچ کار ِآخری انجام نده فورا جدا شو 

دوم باید دقیق بفهمی چرا از اولی جدا شده البته قبل از عقد باید میرفتین از دختره یا خونواده اش میپرسیدین

اگه از این جهتها خیالت راحت شد بشین باهاش حرف بزن بفهمی قضیه چیه که حلش کنی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خیلی عذاب داره واقعاولی بنظرت مشکلم‌ رک بگم بهش یا نه

اره اره هر مشکلی تا قبل اینکه مطرح نشه امکان حل شدن نداره 

تو یه موقعیت مناسب که حالش خوب بود بشین باهاش سنگاتو وا بکن سیاست داشته باش بگو من زندگیمو دوس دارم نمیخوام خراب بشه اما اگر این فرمون جلو بریم ب جای خوبی نمیرسیم

شرایط طلاق ندارم پشتوانه ندارم که نه پدری نه مادری هیچی

چه بد 💔 عزیزم به شدت درکت میکنم چون منم پشتوانه طلاق ندارم انشالله هر چی به صلاحته همون بشه

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️نشد که بشه....اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 برام آرزوی مرگ کن، باور کن بهترین آرزوعه برای من🖤

بیشتر ببینید