2777
2789
عنوان

قضیه مشکوک خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 150 پست
امیدوارم این چیزی که میگم نباشه اما حس میکنم پسره با قبلی در ارتباطه خونواده اش خواستن اونو از سرش و ...

از کجا بفهمم با قبلی در ارتباطه یا نه 

از لحاظ احساسی محبت داره میتونم بفهمم دوستم داره اهمیت میده بهم

دلیل دقیق جدایی نمی‌دونم ولی بنظرم همین دخالت ها و بی احترامی ها های خانواده اش بوده 

چون واقعا خودمم پشتیبان داشتم بهم میزدم

بنظرت رک بگم شک دارم یا نه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قشنگ معلومه پسر مشکل اساسی داره مگه تو دوران عقد میشه همچین چیزی تو این دوران پسرها فقط دنبال جای خل ...

دقیقا منم اینو میگم چرا خودش دور می‌کنه از من تمام اینا گفتم بهش ولی جواب نداد بهم

از کجا بفهمم با قبلی در ارتباطه یا نه از لحاظ احساسی محبت داره میتونم بفهمم دوستم داره اهمیت میده به ...

نه مستقیم نگو 

گوشیشو به یه بهونه ای بگیر چک کن 

یه بار درباره اون دختر بپرس ببین چی میگه از مدل حرف زدنش میتونی بفهمی هنوز با اونه یا نه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
بوده اما نمی‌دونم چی بوده

به نظرم رابطه تا همینجا کافیه 

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید
اره اره هر مشکلی تا قبل اینکه مطرح نشه امکان حل شدن نداره تو یه موقعیت مناسب که حالش خوب بود بشین با ...

مشکل یکی دوتا نیست از دخالت خانواده اش از دوری کردن از من 

موندم بخدا نه راه پس دارم نه پیش

نه مستقیم نگو گوشیشو به یه بهونه ای بگیر چک کن یه بار درباره اون دختر بپرس ببین چی میگه از مدل حرف ز ...

اینم بگم نامادریتو حساب نکن . بعدا تو دردسر بیفتی خودشو میکشه کنار 

ازدواج نکنی نانادری رو تحمل کنی بهتر از ازدواج با آدم اشتباهه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
نه مستقیم نگو گوشیشو به یه بهونه ای بگیر چک کن یه بار درباره اون دختر بپرس ببین چی میگه از مدل حرف ز ...

تنها نمی‌شیم که چک کنم گوشیش

یبار گفتم سر مسئله باز کردم گفت سر دخالت مادرش و تفاهم نداشتیم جدا شدیم و بعد گفت اگه سوالی داری بپرس منم گفتم نه و گفت دیگ نمی‌خوام دوباره دربارش بپرسی خوشش نیومد 

منم نظرم اینه اما پشتیبانی ندارم نه پدر نه مادر کیو دارم اخه

سعی کن ثابت کنی اینکه آدم خوبی نیست حتی شده با درست کردن دعوا بین خانواده خودت و خانواده اون زندگی یا این آدم قراره برات خیلی سخت باشه

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید
سعی کن ثابت کنی اینکه آدم خوبی نیست حتی شده با درست کردن دعوا بین خانواده خودت و خانواده اون زندگی ی ...

خانواده خودم میدونن همگی ولی کسی چیزی نمیگ بابام افسار داده دست اونا هرجور دلشون خواست برن بیان

کارش چیه؟یه بار سر زده برو سر کارش ،بهش بگو امروز بعد کار باهم باشیم ،برید بگردید و سعی کن همه رفتاراش رو زیر نظر داشته باشی،

محل کارش هم از همکاراش به وسیله یه شخص دیگه راجع به رفتارش تحقیق کن