2777
2789
عنوان

قضیه مشکوک خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 150 پست

نامزدت هنوز بچه است 

۲۱وقت زن گرفتن نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم می‌خوام اینو ولی گفتم به عنوان آخرین راه باشه

از این خانواده بترس و جداشو..اونا میخان بگذره.شوهر خواهرسابقم ب خواهرم نگفته بود بعد معلوم شد چند ماه نامزد داشته.ب خواهرم خیانت میکرد همون اخرم خواهرم جداشد ی زن دیگه گرفت بهمونم خیانت می کنن

خانوادم صحبت نمیکنن مادر ندارم نامادریم میگ‌چیری نگو بهم میخوره پشت سرت بد میگن پدرم که هیچ

احساس میکنم نامادریت میخواد ببخشید میدونم لفظم جالب نیست ولی میخواد از شرت راحت بشه ... به پدرت بگو و با اون خصوصی صحبت کن تا جایی که میتونی کمتر با نامادری صحبت کن ببین الان بهم بخوره بهتر از اینه که فردا با یخ بچه بغل برگردی و نامادری راهت نده خونه 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

از این خانواده بترس و جداشو..اونا میخان بگذره.شوهر خواهرسابقم ب خواهرم نگفته بود بعد معلوم شد چند ما ...

منم نظرم همینه 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

مردم بدبگن که بگن مهم نباشه برات بنطرم ببرش پیش دکتر

بهترین پیشنهاد همینه همسرش رو ببره پیش روانشناس تا ببینن مشکلی نداشته باشه و چک کنه رابطشون رو...من که میگم یه داستانی هست اینهمه دزد و پلیس بازی طبیعی نیست خصوصا اینکه ازدواج ناموفق هم داشته

قطعا همسرت یه بیماری و مشکل حاد داره که تمایلی هم بهت نشون نمیده

من حس میکنم یا اینه یا اینکه پسره یه چیزی پنهون می‌کنه یا اینکه خودش دلش پیش یکی دیگس و با اون رابطه داره