2777
2789
عنوان

بچه‌ها چقدر غرق در خیالاتشون میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 57 پست
😂😂عزیزم یاد خودم افتادمازاین ذهن باز و خلاقش استفاده کنید و پرورشش بدیدمتاسفانه الان گوشی و تبلت ج ...

شمام اینجور بودید الان تمرکزتون چطوره حواس پرت نیستید 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
از عوارض اینستاگرامه

اینستاگرامم مدت هاست حذفش کردم.البته آموزش آشپزی میبینن و عاشق آشپزی یه فیلم شاید صد بار ببینه میخواد یه جوری یاد بگیره تا حدی هم یاد میگیره و می‌ره با اسباب بازی اش و مواد خیالی انجام میده

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره میتونه علایم عدم تمرکز و اختلال حواس باشه

اینو از کجا بفهمم

نه برای فهمیدن اینکه اختلاله یا ن باید کلی درس خونده باشی

یعنی ببرم روانشناس متوجه میشه .

یعنی ببرم روانشناس متوجه میشه .

اره تو یک جلسه میفهمه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
اره تو یک جلسه میفهمه

ممنون‌عزیزم فقط نمی‌دونم پیش کی ببرم روانشناس خوب نمیشناسم

😂😂😂نه اون مثلاذنقش مامان عروسک ها میشه فعلا به زن و شوهر نرسیده قبلنا گاهی وقتها عروس میشد میگهفت ...

جالبیش این جاست که براش کادو هم می‌خرید حتی زنش مسافرتم می‌رفت ینی اون می‌گفت که رفته😂

جالبیش این جاست که براش کادو هم می‌خرید حتی زنش مسافرتم می‌رفت ینی اون می‌گفت که رفته😂

😂😂😂عجب .

شمام اینجور بودید الان تمرکزتون چطوره حواس پرت نیستید

آره من اصلا یه خانواده خیالی داشتم توی ذهنم

بعد که برادرم دنیا اومد انقدر که براش از اون خانواده گفتم که اونم تصورشون میکرد😂

حافظه خیلی خوبی دارم و همیشه جز شاگردای زرنگ کلاس بودم.جالبه همین الانم وقتی برای اولین بار میخوام چیزی یادبگیرم اول باید مثل معلم برای خودم توضیحش بدم.

یادمه مادرم مثل من بچه میشد و با بازی همه چیزو بهم یادمیداد خیلی هم تاثیرش بیشتر بود

آره من اصلا یه خانواده خیالی داشتم توی ذهنمبعد که برادرم دنیا اومد انقدر که براش از اون خانواده گفتم ...

خوب خداروشکر.😍

شاید استیکر که میفرستم برای شما باز نمیکنه

اره همه خالی اومدن