2777
2789

نمیدونم چرا ولی این یکی از انگیزه هامه واسه قبول شدن 

من سالها از سن کم درگیر میگرن بودم هیچ دکتری نتونست حال منو خوب کنه یا داروهایی که بهم میدادن بشدت برام آسیب زننده بود و کلی ضربه خوردم از همونها

و همه این سالها درگیر کنکورم بودم و شب و روزم سیاه بود 

سال گذشته با دکتر الآنم آشنا شدم و میتونم بگم دستش شفا بود برای من 

بعد از سالها منو از اون درد شدید نجات داد 

و از همون روز اول هم داستان زندگی منو فهمید  

متخصص مغز و اعصاب بودن ایشون ولی برای من از هزار تا تراپیست بهتر بود و هست 

حس میکردم خواهرشم حس میکردم دخترشم نمی‌دونم چجوری بگم 

وقتی وارد اتاقش میشدم بدون هیچ چشم داشتی با من دقیقه ها حرف میزد منو آروم میکرد درصورتی که هیچ وظیفه ای نداشت در این قبال و مریض پشت در داشت و می‌تونست پول بیشتری دربیاره 

حتی گاها پیش میومد بقیه اعتراض میکردن چون تایم ویزیت من معمولا ربع ساعتی طول می‌کشید یا برای بوتاکس حدود ۴۵ دقیقه ولی قاطع به منشیش می‌گفت من پزشکم و تایم ویزیت مریضامو خودم طبق صلاحدیدم تعیین میکنم تا زمانی که خودم نگفتم و ویزیتم با خانم فلانی تموم نشده کسی حق نداره بیاد داخل و کسیم نمی‌خواد پولشونو بدین برن 

یکی از تاثیرگذارترین ترین آدمهای زندگی من این آقای دکتره و بدون هیچ نسبتی برادری رو در حقم تموم کرد واقعا

دائم توی این یکسال نگران حال من و شرایط روحی و جسمیم بودن و با حرفاشون بهم امید و انگیزه میدادن

نمیدونم چرا الان به ذهنم رسید شاید چون یهو تایم داروهای دکترم رسید و یاد محبتاشون افتادم ، می‌خوام امسال یا هرسالی که قبول شدم و به رشته ای که خواستم رسیدم علاوه بر تشکر یه سبد گل واسشون هدیه ببرم 

بنظرتون خوبه یا یه چیز دیگه بگیرم ؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم عالیه بهترین راه برای تشکر از آدمی که حداقل دستش شفا بوده و در اکثریت زندگیتو به خوبی عوض کرده . موفق باشی ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
عالیه ببرباید از ادمایی که تو شرایط سخت کنارمون بودن تشکر کنیم به هر نحوی

دقیقا اصلا انگار ایشون یکی از آدمهایی هست که من بهش مدیونم تا عمر دارم 

کنکورم تموم شه سالیم چندبار میبینمشون

به نظرم عالیه بهترین راه برای تشکر از آدمی که حداقل دستش شفا بوده و در اکثریت زندگیتو به خوبی عوض کر ...

قربونت برم عزیزم چشم حتما 

نمیدونم چجوری بگم ولی اینجور آدمها فرشته اند 

انگار خدا آفریدتشون که خوب باشن...

قربونت برم عزیزم چشم حتما نمیدونم چجوری بگم ولی اینجور آدمها فرشته اند انگار خدا آفریدتشون که خوب با ...

آره خدا انشالله همه فرشته هارو حفظ کنه رندگیشون رو پر از رحمت کنه ❤️❤️😘 .

خدا جواب همه خوبی هاشون رو میده انشالله ❤️ و این فرشته هارو تو زندگی بقیه بیشتر کنه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
آره خدا انشالله همه فرشته هارو حفظ کنه رندگیشون رو پر از رحمت کنه ❤️❤️😘 .خدا جواب همه خوبی هاشون رو ...

چقدر انرژی مثبتی شما 😍خدا شما هم حفظ کنه برای جامعه😍❤️