2777
2789
عنوان

بچه‌ها چقدر غرق در خیالاتشون میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 57 پست

بستگی داره میتونه علایم عدم تمرکز و اختلال حواس باشه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

عزیزممممم جااااان 

من نمیدونم اختلال هست یا نه 

عخییییی

خیلی خوبن

دختر من دو سال و نیمشه طفلکم در کار حمل و نقل و جابه جایی اشیا هست مدام. اسباب بازیهای ریزو هی می‌بره میاره می‌چینه و میچپونه

البته هر یکی دو ساعت یه بارم وحشی میشه به شدت از روی مبلا میپره و می‌دوه داد بیداد می‌کنه یک ریزم حرف میزنه  

انقد شاد میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش من بچه بود خانواده خیالی داشتبا جزئیات هم تعریف می‌کرد

چه جالب 😂

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یه سری بچه که بودم توی محل کار مامانم اسباب بازی نبود مامانم یه حوله رو لوله کرد سنجاق زد گفت این بچه ی تو هست ببر مراقبش باش. منم کلا قفلی زدم و نرم گرفته بودم بچه داری میکردم. موقع نهار حوله رو باز کرد روش غذا خوردیم  

بستگی داره میتونه علایم عدم تمرکز و اختلال حواس باشه

اره من از همین ترسیدم حالا یه کتاب دارم در مورد اختلالات یادگیری نمی دونم کمک می‌کنه یا نه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
یه سری بچه که بودم توی محل کار مامانم اسباب بازی نبود مامانم یه حوله رو لوله کرد سنجاق زد گفت این بچ ...

وای حالا رو یه چی دیگه ناهار می خوردین😂

اره من از همین ترسیدم حالا یه کتاب دارم در مورد اختلالات یادگیری نمی دونم کمک می‌کنه یا نه

نه برای فهمیدن اینکه اختلاله یا ن باید کلی درس خونده باشی 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
موقع غذا خوردن اگه ببینه یه بچه ای زودتر بلند شده میگه سیر شدم که بره به بازیش برسه.وقتی میبینم دسشو ...

😂😂عزیزم یاد خودم افتادم

ازاین ذهن باز و خلاقش استفاده کنید و پرورشش بدید

متاسفانه الان گوشی و تبلت جای خلاقیت بچه هارو گرفته

اکثر بچه ها اینجورین با خودشون حرف میزنن دوست خیالی دارن یا دوست دارن مثل یه معلم همه چیو یاد بدن حالا دختر شما سنش هنوز  ب درس دادن نرسیده. ولی در کل مطالعه هم داشته باش یا همینجوری پیش یه مشاور کودک ببرش که در اینده دچار وسواس فکری و عدم تمرکز نشه خیلی رو درسش اثر میزاره.

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد

عزیزممممم جااااان من نمیدونم اختلال هست یا نه عخیییییخیلی خوبندختر من دو سال و نیمشه طفلکم در کار حم ...

اره اینم به حرف بیفته کله میخوره پریدن از روی مبلام‌ که مارشه امروز که آهنگ شادم گذاشته بود و آنقدر رقصید و ادا اطوار درآورد من موندم با کم خوردنش چجوری آنقدر جووون داره