2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61252 بازدید | 957 پست
مثل منطق اون خانمه ک میگفت خواهرم ۳ تا بچه داره سفر خارجی میره بهترین زندگی رو داره ولی بدون اجازه ش ...

شاید منظور از اجازه اطلاع دادنه 

منم حتی رفتن به خونه مادرمم اطلاع می دم باید بدم 

واقعا توی زندگی زن هرجا بره و شوهر هرجا بره رو درک نمی کنم 

مثل اینه ساعت ۹شب باشه ببینم شوهرم نیومد زنگ بزنم کجایی بگه رفتم تا خونه دوستم ،رفتم خونه مامانم ،باید زنگ بزنه بگه من نمیایم می رم خونه مامانم منتظر نباشی 

شاید من بگم نری بیا خونه حالم خوب نیست یا دوست ندارم الان بری یا هرچی 

مردم  مثل زن چه فرقی داره شوهر آدم از سر کار باید راهشو بگیره بیاد خونه زنم هرجا رفت با اطلاع شوهر 

البته این نظر منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیکاره ام ک تبلیغ کنم برای بچه نیاوردن ؟؟؟؟؟ شغل من اینه ؟ تحصیلاتم اینه ؟ فعال اجتماعی هستم ؟ نه ...

اولا مؤدب باش.

دوما اگه سواد داشته باشی حد وسط همون حساس بودنه که بین شکاک بودن وبی غیرت میشه.

تو خودت اگه مادر باشی رو خیلی چیزای بچت حساسی واین طبیعیه .

اگه همین حس غیرتو زن نسبت به شوهرش داشته باشه بازم اینا تایید میکنن؟

من دارم و واسه همون زن و شوهر مثل همیم وباهم کنار میایم و دیگه یاد گرفتیم چه جوری زندگی کنیم و غرورمون نمی شکنه

بحث اجازه زن و مرد نیست شده قانون زندگیمون

من الحمدالله پول دارم شوهرم هم بهم اعتماد کامل داره تا حدی که تنهایی میرم مسافرتولی قرار نیس دیگری ک ...

خوشبحالت من از نظر درامدی مستقلم ولی حتی نمیتونم برم مشهد که نزدیکه🥲

الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
اصلا مگه زندگی هست همه چیزش روبه روال باشه همه چی بخونه باهم آدم با مادر و پدر خودش که از خونشونه با ...

دقیقا مردی که اصلا کاری باهات نداره چرا ازدواج میکنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید