2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61252 بازدید | 957 پست
اصلا کاری ب اون خانم و این تاپیک و ...ندارم ..اپرا همیشه توهرتاپیکی یدونه پست میزاشت و ی نظر کوتاه م ...

اتفاقا خانم اوپرا اهل بحث کردن هستن وریپلای هم میکنن ،ولی محترمانه بحث میکنن ،مثل بعضی کاربرا بی ادبی نمیکنن ،شما فکرکنم تازه عضو شدین

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نمیدونم واقعا چطور تحمل میکننولی اصلا قضاوت نکن. اون راه هایی ک نوشتی یا توهین کردی مطمئن باش ای ...

درسته قضاوت نباید کرد ولی همه مثل شما با عقل تصمیم نمیگیرن که الان بچه بیارم بهترین راهه

بعضی خانمها هیچ شخصیتی برای خودشون خارج از زن یکی بودن قائل نیستند یعنی حاضرن تحقیر بشن فقط اسم یکی روشون باشه برای همینم شوهره هر جوری دلش بخواد باهاشون رفتار میکنه اینام لال میشن یا تهش خودشونو توجیح میکنن که دوستم داره روم حساسه!!!!!!!!!!!!

خدایا راضیم به رضای تو
چ یهو طرزصحبت کردنت عوض شد شما !!!

عوض نشده 

فقط عین حرفهای اون خانم رو تکرار کردم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

فقط اون قسمت حرفت که اسمم یا اسم مون تو شناسنامه طرف است پس حق شک کردن نداره یا خیانت نمیکنم 

شما یه سر به دادگاه ها بزن چقدر خانم های متاهل و مردای متاهل خیانت میکنن 

وفاداری ربطی به اسم داخل شناسنامه نداره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واقعا که دروغ گفتن ت واین روزا مشکل ساز میشه اینا رو که بهش میگی چی میگه اونوقت؟

میگه خواستم ب دستت بیارم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

مرد هر چی حسادت کنه بیشتر اذیت میکنه موذیانه زنو حرص میده که زن همیشه مریض و افسرده باشه حسودن حسود ...

دقیقا همه حرفاتو قبول دارم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اینکه چرا یکی با ادم شکاک زندگی رو ادامه میده یا بچه دار میشه انقدر تحت تاثیر مسایل مختلفه که شما نمیتونی خیلی ساده بیرون گود بگی چرا چرا چرا

خیلیها با این تفکر که شاید اول زندگی هست و نیاز به اعتمادسازی ادامه میدن و بچه دار هم میشن، آدم شکاک لزوما از ابتدا اون رفتار حداکثری رو نشون نمیده