2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61258 بازدید | 957 پست
بخدا_مثلا ۱۱شب برم‌بیرون فقط میگه مواظب خودت باش انقدرحرص میخورم اصلا کاری بهم نداره کجامیرم چکارمیک ...

اگه ۱۱ شب نزاره تنها بری اسمش شکاک نمیشه 

اون ساعت باید خودشم باهات بیاد

چطوری اخه فقط مواظب خودت باش😂

نگفتن شما نیارید نگفتن همه بچه نیارنگفتن توی خانواده ای که سلامت روانی نداره بچه نیارید

کاش من عقل شماهارو داشتم کاش تو خانواده ای با فرهنگ به دنیا میومدم کاش خانوادم اونقدری بد نبودن که مجبور میشدم تو 15سالگی ازدواج کنم بلکه ازاد بشم شوهرمم سو استفاده میکنه فرت و فرت گذاشت بچه دار شم الان پابند اونام اگه برم هم کجا برم تو همون چاه اولی؟

شماهایی که عقلتون ازاده و میتونین تصمیم درست بگیرین تو خانواده درست به دنیا اومدین به نظر من خانواده بیشتر از همسر مهمه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداروشکر ک خلاص شدی . بهترین هارو برات ارزو میکنم ❤️

ممنونم عزیزم،،منم همین طور.❤️❤️

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
کاش من عقل شماهارو داشتم کاش تو خانواده ای با فرهنگ به دنیا میومدم کاش خانوادم اونقدری بد نبودن که م ...

ای عزیزم

خانواده‌ خیلی خیلی مهمه

چون پایه نگرش ادمه

و انتخاب ادم در ازدواج هم روی همین نگرش هست

برای بچه هات خانواده ای بساز که بهتر انتخاب کنن

خودت ساکن نباش دنبال رشد باش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اگه ۱۱ شب نزاره تنها بری اسمش شکاک نمیشه اون ساعت باید خودشم باهات بیادچطوری اخه فقط مواظب خودت باش� ...

خیلی رومخه میگه من بهت اعتماد دارم میگم بمن اعتماد داری جامعه خرابه انگارنه انگار

دختر عمم تو حیاط موهاش و شونه زدکسی هم دید نداشت فقط رفت جلوی آفتاب شوهرش کتکش زد گفت واسه کیموهات ش ...

من و شوهرم خیلی با دوستامون رابطه داریم . باهم رفت آمد داریم . البته الان فقط ۳ تا خانواده هستیم قبلا بیشتر بود به درد نخور هارو حذف کردیم . یکی از اون به درد نخور ها رو من حذف کردم از اکیپ . رفته بودیم خونشون شام موقع برگشتن از خانوم کلی تشکر کردم ک محبت کردی زحمت کشیدی با بچه کلی خسته شدی غذاهات امقدر خوشمزه بود من دیگه دو روز نمیتونم غذا بخورم و کلی از این حرفا . از اقا خداحافظی ک دم گفتم دستتون درد نکنه زحمت دادیم ایشالا عمری باشه جبران کنیم . این یه کلمه من یه واویلای بزرگ شد . زنه دعوا راه انداخته بود ک من منظورم چی بوده ک ب شوهرش گفتم جبران کنیم . البته اینارو بعدا من شنیدم . بعد از رفتن ما دعوا شده بود . بعو هم کات کردیم برای همیشه . زن این مدلی هم هست 

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

چون غر نداری و شوهر بد رو میان اینجا میزنن

و از روح و روان ما سواستفاده میکنن.

شب عیده تاپیکا یکی درمیون نداری

همونایی ک میگن به شما چه بچه بیاریم

خب به ما چه ک الانم ندارن🧐

ولی خب نیمتونیم بگیم به ما چه ک ندارین

انسانیم دلمون میسوزه

طرف میاد میگه شوهرم بده

پول نداریم..

💕