2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61194 بازدید | 957 پست
همسرتون شکاکه؟

اصلا داغون

ببین من یه چادری ام که واسه عروسیم حتی نذاشت ناخن مصنوعی بزارم ناخنام به خط درمیون کوتاه بلند

ارایشگره گریه ش گرفته بود

اتلیه رفتم عکاس گفت تکی میخوام عکس بگیرم داد زد سرم به می میخوای بفرستیش

گفتم چرا بمن میگی به عکاس بگو

با ارایش گریه کردم

مسافرت رفتم گفت فلان مرد نگاهت میکنه

مهمونی رفتم گفتی فلانی نگات میکنه

عروسی برادرمو کوفتم کرد

دیوانه دسدم از دستش

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
اونقدر از این اتفاقا افتاده تو زندگی ما اصلا یه چیزایی که مغز سوت میکشهدر اولین فرصت فکراتونو بکنید ...

هیچ کار نمیتونم کنم

بچه هامو چه کنم

مجبورم

هزار بار گریه مردم نکن بامن اینکارو روحم شکسته

میگه از جامعه میترسم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندساله ازدواج کردین؟ تو دوران نامزدی هم همینجوری بود؟

۱۰ سال. نه تو نامزدی و عقد ۱۸۰ درجه فرق داشت. حتی با پسرای خواهرام و برادرام روبوسی میکردم بدش میومد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اصلا داغونببین من یه چادری ام که واسه عروسیم حتی نذاشت ناخن مصنوعی بزارم ناخنام به خط درمیون کوتاه ب ...

الهی بگردم چقدر سخت واقعا

نمیشه تلاشتو بکنی جدا بشی؟ آدم دیوونه میشه اینجوری، دور از جونتون 

الهی بگردم چقدر سخت واقعانمیشه تلاشتو بکنی جدا بشی؟ آدم دیوونه میشه اینجوری، دور از جونتون

نه اصلا بهش فک نمیکنم

بچه هام بدبخت میشه

همسرم میگه تورو حضرت معصومه بهم داده

من طلاقت نمیدم😐😐😐😐😐😐

بیشتر ببینید
قبول نمیکنه بره روانپزشک؟ همسرتون بیماره

میگه اگه رفتم گفت تو مقصری باید بری از زندگی بدون بچه

گفتم باشه

حالا مونده بعداز تعطیلات

ببینم میاد یا نه

بیشتر ببینید
میگه اگه رفتم گفت تو مقصری باید بری از زندگی بدون بچهگفتم باشهحالا مونده بعداز تعطیلاتببینم میاد یا ...

چقدر عجیبه شوهرت

بیشتر ازین که زندگیتون براش مهم باشه، میخواد ثابت کنه اخلاقش مشکلی نداره و کلا مقصر شمایید 

هیچ کار نمیتونم کنمبچه هامو چه کنممجبورمهزار بار گریه مردم نکن بامن اینکارو روحم شکستهمیگه از جامعه ...

خب ایشون بیماره دست خودش نیست 

حداقل نمیتونی راضی کنی بیاد پیش مشاور؟

وا کی فوضولی تو زندگی خواهر شما کرد؟ کسی که محدود بشه و طرفشو بپرسته دچار سندروم استکهلم شده عزیزم ...

عزیزم از شیر مرغ تا جون ادمیزاد براش مهیاس‌. له له نمیزنه برا لباس. نمیناله  برا گرونی. بهتزین سفرا داخلی و خارجی میره با شوهرش. کیف دنیا رو میکنه

فقط ولگردی  کردن نداره.... شوهرش نمیپسنده.

همچین شوهری ارزوی خیلیاس فقط گیرشون نمیاد.

بعضیا لیاقتشون اینع صب تا شب کار کنن گوجع پیاز بخرن  ببرن-برا-شوهری ک چشم ب درامد زن داره.وگرنع پرت میشه ییرون.

یا اقا خرج نمیکنه دست خانمش درازه همش.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

چقدر عجیبه شوهرتبیشتر ازین که زندگیتون براش مهم باشه، میخواد ثابت کنه اخلاقش مشکلی نداره و کلا مقصر ...

خیلی مهربونه اما گاهی میخوام بمیرم از دستش

میکه من تورو به سختی بدست اوردم

نمیخوام از دستت بدم

جامعه گرگ زیاد داره

یه بار شلوارک پام بود پسرم نه ماهش بود مبایلموگرفت عکس گرفته از پام

دخترمم چهارسالشه دخترا تو سن چهارسالکی دروغ زیادمیگن روانشناسا میگم

شوهرم پرسید این چه عکسیه گفتم نمیدونم

یهو دخترم کفت من بگن؟

مامانم سلفی کرفت میخواست برای یکی بفرسته

فقط عکس رون پام بود

چنان قشقرقی بپا سد که

سرحرف یه بچه چهارساله

بیشتر ببینید
خب ایشون بیماره دست خودش نیست حداقل نمیتونی راضی کنی بیاد پیش مشاور؟

مونده بعد عید

بیشتر ببینید

من شوهرم تا حدودی حساسه ،یعنی بیشتر جاها بخوام برم جایی خودش پیش قدم میشه ببرم ،توی مکانی مرد باشه یا معاشرت باشه نمی زاره حضور داشته باشم یا ممنوع می کنه رفتی در حد یه سلام 

هر جور بخوام آرایش می کنم لباس می پوشم حتی من بی حجابم بدون روسری و مانتو با همسرم جایی رفتم ولی به این جور چیزا کار نداره 

با مرداجلو خودش معاشرتم داشته باشم که رسمی باشه اونم مشکلی نداره 

ولی خوب جمعا خیلی حساسه راضی نیست بدون اجازش جایی برم و در مقابل اونم مثل منه و حد و حدودی مشخصم کنم عمل می کنه بدون اجازه حتی با دوستاشم جایی نمی ره این زندگی بود خودم تصمیم گرفتیم باهش کنار بیایم اول گیر دادن اون شروع شد من عذاب می کشیدیم اما از یه جایی بهش حق دادم توی دنیایی که دیگه هیچ کس قابل اعتماد نیست آدم نمی تونه به خودشم اعتماد کنه چون شیوه زندگی ها عوض شده 

زنای متاهل با افتخار از خیانتشون میگن ،مردا هرزه پیام می دن به دوستشون بیاین هرزه آوردیم فلان جا 

زن و شوهرهایی که تحت فیلم های پ.و.ر.ن.دارن س.ک.س.های گروهی و....

دنیای که عوض شده واقعا جای اعتماد کامل برای انسان ها نگذاشته وقتی آدم توی حریم خانواده مثل داماد و بردارشوهرم دیگه حس راحتی نداره مبادا طرفش مورد اطمینان نباشه بد برداشت کنه

همسرم میگه قدر خودم بهت اعتماد دارم چون هر محدودیتی هم تو بزاری من قبول می کنم اما می ترسم که یک روز قدر یک لحظه اشتباه کنیم و زندگیمون که ثمرش دوتا بچش نابود بشه 

دختری دارم ده سالشه و توی این زندگی بزرگ شده تحت تأثیر پدرو مادرش 

مادری که جلوش حتی یک بار غیر از اون چیزی پدرش خواسته عمل نکرده ،حتی یک بار به دخترش نگفت بیا امروز بریم فلان جا بابا نفهمه ...بدون رضایت من و پدرش هیچ جا نمی ره و هیچ گلایه ای نمی کنه 

اینا گفتم از زندگی خودم بود من با همسرم کنار اومدم و گاهی هم من هم همسرم شاکی میشم گاهی دعوا می کنیم اما تهش برمی گردیم به قرار دادی که بستیم سخته اما شدنیه 

پدر من کلا معتقده مشاورا هیچی نیستن تو کل دنیا فقط خودشو خواهر مادرش پاک و بی گناهن بقیه همه از دم خ ...

فعلا حرف زده فقط

تا عمل…

بیشتر ببینید