2777
2789
عنوان

من با اینکه سنمم رفته بالا با پدرم راحت نیستم شما چطور😢🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 19 پست

اسی میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی بدانم💞

الله که یار باشد دشمن هزار باشد💞💕                                                                                                  |به تاوان قلبی که شکست قلب ها خواهم شکست گناهش پای کسی که دلم را شکست🖤|.                                                                                                می‌دونی واسه آدم کور شیشه و الماس یکیه🤕

بیشتر ببینید

منم بچگی هام اینجوری بودم...گاهی فکر میکنم به خاطر این بوده که بابام همیشه سر کار بوده یا چون گاهی شیطونی میکردیم مادرم میگفت صبر کن بابات بیاد😂😂😂

اما یادمه بچه که بودم باهام بازی میکرد...منو مینداخت بالا و میگرفت...خیلی کیف میداد..😂😂😂

یا اینکه میبرد پارک و بستنی میخرید برامون...

تو نوجوونیم هم یادمه خیلی ازش بدم میومد..همه اش حس میکردم درکم نمیکنه‌...هم ازش میترسیدم هم بدم میومد...ولی الان که تو این سن هستم خیلی احساس نزدیکی میکنم باهاش و واقعا دوسش دارم و یه حس مراقبت کردن نسبت بهش دارم.....واقعا نمیدونم چرا اون همه احساسات متناقض داشتم...شاید به خاطر هورمون ها و بلوغ و این داستانا بوده....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم باهاش خیلی راحت نیستم چون عصبی بوده ولی بشدت دلسوووز خودشم پشیمونه تو بچگیم کتکم زده همیشه به خو ...

پدر منم دلسوز هس اما عصبی و بداخلاق کینه ندارم ازش بالاخره پدرمه اما هرگز نتونستم باهاش راحت و صمیمی باشم

منم بچگی هام اینجوری بودم...گاهی فکر میکنم به خاطر این بوده که بابام همیشه سر کار بوده یا چون گاهی ش ...

جالبه که بابام هم با من خیلی راحته الان....هر جایی کمک بخواد،مثلا دکتر بخواد بره که نیاز باشه کسی باهاش بره،کار اداری یا کلا کار دیگه به من میگه....منم دوست دارم و باهاش میرم.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️