2777
2789
عنوان

بارداری و ممنوعیت رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
منم یک ماهه نداریم بیچاره چیزی نمیگه ولی خودم عذاب وجدان دارم بالاخره اونم نیاز داره ۱ ماه دیگه تقری ...

همون بعد مردا اخه یجورین ک بدنشون پر باشه انگار دردشونم میاد

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ اینطوری گفته ک مشکلی نداره حتما

انشالله این چند وقتم بگذره واقعا دغدغه مسخره ایه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

ولی مردا عقلشون ب اونجاشونه من پریود بودم همش میپرسید ک تموم نشدی خودش میگه ی هفته نداشته باشم رابطه ...

ببین در مورد همه مردا اینجوری صحبت نکن اصلاً اینجوری نیست اتفاقاً من هر وقت پریود میشم شوهرم هیچ وقت نشده بیاد بگه تموم نشده فکرم نکن آدم گرمی نیستش آدم سردیه نه اتفاقاً خیلی هم آدم گرمیه ولی توی اون تایمی که من پریود میشم هیچ وقت نیومده همچین چیزی رو از من بپرسه برعکس همیشه سعی می‌کنه محیط خونه برای من خیلی آروم باشه برام کیسه آب گرم میاره برام دمنوش میاره خونه رو کاراشو انجام میده که من نخوام بلند شم کار انجام بدم سختی بکشم حتی یکی دو روز بعد از پریودم که خودم میرم جلو میگه دیگه درد نداری شرایطت اوکیه اذیت نمی‌شی اگر قرار بود اینجوری نباشه که من با خوک عملاً ازدواج کرده بودم که آدمیزاد باید یه فرقی با حیوون داشته باشه خوی حیوانیش بهش غلبه نکنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مال ما ک نشد هیچ سه ساله از هم جدا میخابیم انشالله ک مثل ما نشین

انشالله برای کشی پیش نیاد و رابطه شماهم درست بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40