بله حتما
من مرغارو اول به نمک و زردچوبه حسابی آغشته میکنم
قشنگ باید همه جاش نمک و زردچوبه بزنی
بعد تو روغن داغ هر دوطرفشو سرخ میکنم
تو یه ظرفی پیاز خلالی درشت و هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای خرد میکنم
توی قابلمه ی مورد نظرم روغن میریزم و رب میریزم و تفت میدم بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه و یه ذره دارچین میزنم و سرخ میکنم و بهش اب اضافه میکنم مرغ هارو میچینم و زیر و وسط مرغ ها از سبزیجاتی که گفتم خرد کردم میریزم(لازم نیس پیاز سرخ بشه خام بریزید)
وقتی مرغ پخت روش زعفران غلیط به مقدار زیاد میریزم و نمکشو اندازه میکنم(اول نمک کم بریزید اخر اندازه کنید)من ابلیمو نمیریزم بنظرم طعم اصلی مرغو از بین میبره