2777
2789
عنوان

بارداری و ممنوعیت رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 34 پست
خودتم دوست داری ؟

نه میلم اصلا مثل قبل نیست فقط بخاطر فکرایی ک تو سرمه اذیت میشم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

من همسرم گوشیو می‌برد حموم جلو رو خودم و من از ترس اینکه نره با کسه دیگه چیزی نگفتم ولی این کارش ادا ...

متاسفانه یه سری از دوستان اینجا درک نمیکنن منم تاپیکای این مدلی یا تجربه های تلخ بعضیارو میبینم نگران میشم خب من قراره بچه دار بشم که زندگی بهتر صمیمی تر و‌شیرین تری و کنار هم تجربه کنیم نه اینکه این وسط همه چی بدتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بریز دور برای چی داری این فکرو می‌کنی حتی اگه این کارم بکنه تو باید بزنی تو دهنش رای چی الان داری خو ...

نمیدونم والا من یه سری مطالب ک میخونم عصابم میریزه بهم میگم نکنه برا منم اتفاق بیوفته ترس ورم میدارع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا من نمیتونم با یه مرد زندگی کنم به یک ماه نرسیده خونشو میریزم🫣

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه یه سری از دوستان اینجا درک نمیکنن منم تاپیکای این مدلی یا تجربه های تلخ بعضیارو میبینم نگرا ...

ولی مردا عقلشون ب اونجاشونه من پریود بودم همش میپرسید ک تموم نشدی خودش میگه ی هفته نداشته باشم رابطه اونجام درد میگیره پس ی هفته ک نداشته باشیم کار خودشو میکنه

نمیدونم والا من یه سری مطالب ک میخونم عصابم میریزه بهم میگم نکنه برا منم اتفاق بیوفته ترس ورم میدارع

ببین فقط اینو بهت بگم تا وقتی خودتون انقدر خودتونو دست پایین بگیرید تا وقتی فکر کنید به خاطر ۹ ماه رابطه نداشتن اون مردک حق داره بهتون خیانت بکنه حق داره بره با یه نفر دیگه حق داره خود ارضایی بکنه حق داره یه کار دیگه‌ای بکنه که ظلم در حق شماست مطمئن باش اون اتفاق برات میفته می‌دونی چرا چون طرف می‌فهمه تو این حقو بهش دادی این کارو بکنه در صورتی که این حقو نداره شما بچه دور از جونت بقال سر کوچه رو مگه نگه داشتی شمام بچه همین آدمو داری به جون می‌خری به شکم می‌کشی دیگه شما هم احتیاج داری به رابطه پس شما هم حق داری بری خیانت بکنی دیگه چطور اون به این چیزا فکر نمی‌کنه تو به این چیزا فکر می‌کنی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خب بگو ک رو مخته

یبار گفتم سختته رابطه نداریم و اینا گفت عب نداره حالا این دوره بسلامت بگذره ما باز کنار همیم دیگه وقت هست راسش من اصن روم نشد بهش بگم ک من فکرم میره سمت اینکه تو خودارضایی میکنی😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یک ماهه نداریم بیچاره چیزی نمیگه ولی خودم عذاب وجدان دارم بالاخره اونم نیاز داره ۱ ماه دیگه تقریبا از بارداریم مونده میشه ۲ ماه ۴۰ روز بعد زایمانم ک نمیشه میشه ۱۰۰ روز خوب اونم آدمه گناه داره

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ولی مردا عقلشون ب اونجاشونه من پریود بودم همش میپرسید ک تموم نشدی خودش میگه ی هفته نداشته باشم رابطه ...

اره مهمه براشون صدرصد و اینکه دیگه شاید عادت بشه براشون رابطه بعد زایمانم مثل قبل نشه😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین فقط اینو بهت بگم تا وقتی خودتون انقدر خودتونو دست پایین بگیرید تا وقتی فکر کنید به خاطر ۹ ماه ر ...

درسته حق با شماست ولی همه چیو یجور دیگه کردن تو ذهن ما

1
5
10
15
20
25
30
35
40