2777
2789
عنوان

بارداری و ممنوعیت رابطه

471 بازدید | 34 پست

خانوما من ۳۰ هفتمه

اخرین بار ک سونو دادم ینی تو ۱۸ هفته جفتم یه مقدار پایین بود

دکترم گف رابطه کلا نداشته باش و فعالیتتو کم کن منم از اول بارداریم کلا رابطه نداشتم شوهرمم چیزی نمیگف ولی خب نمیدونم چرا من یه مدته اذیتم حس میکنم میره تو سایتای نامناسب یا حتی شایدم خودشو ارضا کنه و این تو مخمه😩مطمعنم نیستما ینی چیزی ندیدم ولی فکر اینکه بخواد اینکارو کنه عصابمو خرد میکنه بنظرتون ده روز یبار یا هفته ای یبار مشکل ایجاد میکنه؟کسی تجربه ای داشته؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

ببخشید مگه دور از جونت با حیوان ازدواج کردی یا مثلاً از خونه مادرت بچه رو برداشتی بردی باید تحمل بکنه لطف که نمی‌کنه در حقت وظیفه‌شو به عنوان یه پدر داره به جا میاره این همه سختیشو شما می‌کشی ۹ ماه با خودت حمل می‌کنی این بار سنگینو یه ذره هم اون سختی بکشه انقدر تو رو خدا خانمو به خودتون سخت نگیرید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر خلاقیتتون پایینه 

خدا اعضا و جوارح دیگه ای هم بهتون داده هاااا 

یکم استفاده کنید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
ببخشید مگه دور از جونت با حیوان ازدواج کردی یا مثلاً از خونه مادرت بچه رو برداشتی بردی باید تحمل بکن ...

اخه اون ک چیزی نمیگه الان ذهنیت خودمه ک اذیتم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی دکتر منع کرده با شوهرت حرف بزن راجبش

شوهرم اخه چیزی نگفته حرف بزنم باهاش😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همسرم گوشیو می‌برد حموم جلو رو خودم و من از ترس اینکه نره با کسه دیگه چیزی نگفتم ولی این کارش ادامه داشت ن

تا بدنیا اومدن بچم بعد از اون هم هراز گاهی شد و بارداری دوم هم ک پیام از گوشیش دیدم ک.قرار بوده سویت بگیره و با ی خاله بره بهش نشون دادم گف من نبودم ولی اعتمادم از بین رفته و همینطور حسم دوست ندارم رابطه داشته باشم باهاش

اخه اون ک چیزی نمیگه الان ذهنیت خودمه ک اذیتم میکنه

بریز دور برای چی داری این فکرو می‌کنی حتی اگه این کارم بکنه تو باید بزنی تو دهنش رای چی الان داری خودخوری می‌کنی واقعا درک نمی‌کنم به خدا حالا مثلاً یه ۹ ماه رابطه نداشته باشه چی میشه چطور پس بیست و خورده‌ای سال مجرد می‌مونن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چقدر خلاقیتتون پایینه خدا اعضا و جوارح دیگه ای هم بهتون داده هاااا یکم استفاده کنید

😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40