2777
2789
عنوان

این ژنه چی میگه خانما بیایید حالم بده تورو خدا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرت وپرت گفته با توضیحاتی که دادی راجع به پسره میخواستم بگم چیزی از کسی بعید نیستتیکه اخرو که خوندم ...

۱۵۰ گرفت 

نمی‌دونم کم آورد یا واقعا من رو مخش بودم 

اما از همون لحظه اول اخلاقش تند بود گفتم سلام گفت چند سالته چرا انقد شبیه بچها حرف میزنی با لحن تند و خشن انگار اگ کنارش بودم یکی میزد تو دهنم با اینکه صدامم متناسب با سنمه 

گفتم دلیل کاتمون چیه روشن کن برام. گفت نمی‌دانم اینا رو. 

گفتم برمیگرده پشیمون میشه؟ گفت نه چون با دلایلی ولت کرده و قط کرد با خشونت

اینا من یادم نمیاد به کسی بگن دعا نداری، بلا استثنا به همه میگن طلسم داری دعات کردن بختتو بستن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید

الان میگی سرزمش نکنید ، نگید زنه دروغ میگه ، نگید پسره رو بیخیال !!!! دقیقا انتظار داری چی بگیم ؟؟؟ من ده سال پیش اندازه ی موهای سرت حداقل شده یبار با پسر جماعت حرف زدم کسی که برات قیافه میاد همون بره به درک خوبه یادت باشه اینو 

به خاطر دوست پسر حالت بده؟ 🤦🏻‍♀️دوست پسر از اسمش هم معلومه فقط دوسته نباید انقدر بهش امیدوار میشدی

تا مرز خواستگاری رفتیم با خانوادشم درمیون گذاشت و همون فرداش همه چی ب هم خورد مبهم تموم شد 

تا مرز خواستگاری رفتیم با خانوادشم درمیون گذاشت و همون فرداش همه چی ب هم خورد مبهم تموم شد

وقتی خانواده راضی نباشن همون بهتر که جور نشه وگرنه که بعد ازدواج انقدر مشکلات پیش میاد که خودت از ازدواجت پشیمون میشی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

اگر دلداری میخوای بگم غصه نخوری نمی خوری؟

مجبورم سرزنشت کنم

آخه لاشی که آدمو نخواد به چه دردی میخوره

گیرم برگشت 

بیاد هم دوباره شروع میکنه به جفتک انداختن

ضمنا فالگیرها یه عده دله دزد هستن که از سادگی امثال شما استفاده میکنن واسه کسب درآمد 

اما فالگیر شما دستکم عاقل و دلسوزه حرفایی زده که پسره از چشمت بیفته فهمیده یه عوضیه که به دردت نمیخوره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

خدا رو شکر کن تموم شد علاوه بر بددهن و عصبی ، دهن بین و بچه ننه بوده رفته به حرف خونوادش گوش داده که گفتن نه اونم قبول کرده 

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕(مادرهمسر سابقم هیچوقت نمیبخشمت اگر لایق بخششی خدا ببخشتت وگرنه از خدا میخوام شديدا مجازات بشی).... از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔

بیشتر ببینید
بعضی از این ف.ال گیرا کارشون درست بلد نیستن مطمئنی قابل اعتماده ؟!!!

دوستم با شوهرش دعوا داشت 

قهر بود خونه پدرش 

زنگ میزنه ب همین زنه واسه ف. ا ...

میگه تا گفت الو فوری گفت قهری؟ 

بعدم گفت مهاجرت می‌کنی شهری دیگه. ک دوستم ی سال بعدش رفت شهری دیگ خونش 

گفت زنی میاد تو زندگی شوهرت ک اومد 

و گفت شکایت می‌کنی از شوهرت طلاق میگیری. ولی الان سر زندگیشه و وضعیتش کم کم خوب شد خدارو شکر 

خودت چندوقته میشناسیش با توجه به شناخت خودت پیش برو فا.ل همش چرت و پرته

فامیله از بچگی شناخت داریم 

ولی رابطمون شش هفت ماه بود 

من ک دیگ نمیتونم کاری کنم ک پیش برم یا پس 

هرچی میخایید بگید بگید فقط توهین نکنید بیشتر ناراحتم نکنید. 

ب اندازه آدما تو دنیای واقعی و خسته و درد کشیده هستم. و اگ جایی کسی رو داشتم واسه حرف زدن اینجا تاپیک نمیزدم😭

ببین یه چیزی رو به چشم دیدم بهت میگم.یکی از آشناهای دور ما دعانویس بود سید و اینا،ایشون که فوت شد دامادشو جا زدن جای پسره سید،هرکی اومد میگفتن این این پسره سیده بلده دعانویسه،داماده خودش تعریف میکرد یکی اومد گفت برا زهرا سرکتاب باز کن ،منم یکم فکر کردم از خودم گفتم اره زهرا دختر خوبیه فقط یه مشکل تو زندگیش داره و حل میشه و ...بعد گفت عه اره چقد درست بود پس یکیم برا فاطمه باز کن،میگف دوباره یسری چرت و پرت از خودم تحویل دادم طرف ام کلی تشکر کرد و رفت.

با کل ماجرا کاری ندارم ولی حرفای دعانویس و فلانو قبول نکن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ببین یه چیزی رو به چشم دیدم بهت میگم.یکی از آشناهای دور ما دعانویس بود سید و اینا،ایشون که فوت شد دا ...

از ناچاری رفتم پیشش باور کن

مرسی ازت عزیزم 

درومد بهم گفت الهام کیه گفتم نمی‌دونم 

هی بزور می‌رفت گردنم ک قم و قیشت خودته میشناسیش و فلان 😑😑

عاقا من الهام نمی‌شناسم 

کلی اسم دختر پروند وسط