2777
2789

من در جریان زندگی شما نیستم!!

تاپیکهاتونم نخوندم

اما اگه بدونی یه نوزاد نارس و خونوادش چه مصیبتهایی رو تحمل می‌کنن، قطعا منصرف می‌شدی

پسر من تقریبا ۳۰ هفته دنیا اومد، حتی یکروز هم بستری نشد... یعنی کامل کامل بود

ولی تا ۶ ماه دهنمون سرویس شد انقد که تو راه دکتر بودیم... تا ۴۰ روزگی هر هفته دوبار برای زردی آزمایش میدادیم، تا ۷۰ روزگی ۱۰ تا آزمایش تیروئید داد فقط، بقیه‌ش هیچی!!!

اکو قلب و سونوگرافی و شنوایی سنجی و متخصص چشم و جراحی و اورولوژی و و و و و و اگه بخوام بگم تا فردا طول میکشه...اطفال که هر هفته میدیدش!!! تمام بدنش کبود بود بخاطر اینچیزا

شیر نمیتونست بخوره، در به در شیر مخصوص بودیم... از شدت ضعف و گرسنگی نفسش میرفت و نمیدونستیم چجور برسونیم بیمارستان

تازه تو ۱۵ ماهگی اومد رو نمودار رشد

خلاصه فکر نکن یه کیسه رو ماره میکنی و راحت میشی!!! تازه میشه شروع مصیبت

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
نمیخواستی جلوگیری میکردییییی،حیف اسم مادر که رو امثال شماها بزارن

جونی که خدا داده رو میشه اصلا گرفت و تاوان نداد؟

چقدر اینجا من تاپیک سقط عمدی خوندم که کاربرا گفتن بعدش زندگی راحت و اسوده نداشتن و به خاک سیاه نشستن!

شوهرش گفته بهش داعشی ناراحتم هست خب فقط داعشیا و امثالشون جنین زنده  از تو شکم مادر حامله بیرون میکشیدن

تاپیک زدن نداره کسی طرفداریش رو نمیکنه 

چون اون بچه واقعا بی گناهه بی گناه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استاتر جان اگر بچه اتم دختر بود باز سقطش میکردی

عزیز جان من به خودت بیا خوشگلم

اصلا اصلا فکر کشتن بچه ات رو نکن  تو تنها بچه ات رو نمیکشی مسلی هم که از بچه ات هست رو از بین میبری

فکر کردی با نابود کردنش خوشبخت میشی یا از مشکلاتت کم میشه نه اصلا تازه خدا هم ازت رو برمیگردونه

دور از جون یکی سقط کرد عمدا  بعد یکی دوماهم یکی از بچه هاش تصادف کرد فوت شد

ببین جنسیت بچه اصلا ضامن خوشبختی تو نیست

فکر نکن من نفسم از جای گرم در میاد نه 

من لای یه مشت ادم پسر پرستم که خون به جیگرم کردن و دختر داشتن رو ننگ میدونن بگذریم 

ولی ببین اگر خدا بهت میگفت خودت جنسیت بچه ات رو انتخاب میکنی بنده ی من یا من برات انتخاب کنم

خدایی که عالم به غیبه  میدونی اینده چی میشه و...  نه مایی که نمیدونیم نیم ساعت دیگه چی میشه تو میگفتی خدا تو برام انتخاب کن یا من  قطعا میگفای خدا تو انتخاب کن تو مهربونی دلسوزی حکیمی  حالا خدا برات پسر پسندیده عزیزمن 

میخای بکشیش  بچه ات الان روح داره کامله  

مگه همه دخترا خوبن دختر بد ندیدی خون به جیگر خانواده اش کنه من دیدم  یه ابرویی از خانواده اش برده که ارزوی مرگشو کردن خانواده

همونجوری پسر بدم دیدم 

بچه باید سالم و صالح باشه

پسری میشناسم  مادرش 8ساله تو جاس

با سرنگ بهش غذا میده  پوشک مادرشو عوض میکنه صبح به صبح بدن مادرشو با روغنای طبیعی ماساژ میده این مادر زخم بستر نگرفته توی این هشت سال

دخترم دوتا داره ولی دخترا هفته ایی یه بار میان سر میزنن به مادرشون

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
بیشتر ببینید