2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیشب موهامو دسته کرد تو دستش گرفت گفت بچه هارو بخوابون من سرم درد میکرد ا شکم حامله بچه دو ساله رو ص ...

عزیزم همه تو زندگیشون مشکل دارن اگ اون کوتاه نمیاد تو کوتاه بیا آرامش خونه ب زنه قوی باش توکل کن ب خدا ی وقت بلایی سر خودت و اون بچه نیاری خدا خواسته ها همیشه عزیزترن اون دیگ قلب داره ی موجود زنده ست اشتباه نکنی ها کسی نیست کمکت کنه؟

همونی ک خیلی نایسه🥰

ب بچه اسیب نباید بزنی اون قبل از اینکه بچه تو باشه بنده خداست ... 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
عزیزم ایشون افسردگی گرفتن بهتره باارامش راهنمایش کنیم الان فکراش آشوبه

ما اینجا تراپیست کسی نیستیم ک بخواد اعصاب و روانمون خراب کنه 

هر روز ی مضخرفی برای گفتن داشته باشه 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینکار قتله نمیدونی بدون حتی فکرشم نباید به سرت بزنه 

چطور میتونید حتی فکر انجام اینکارم بکنید 

اصلا یک ذره فکر میکنید اون بچه الان درد رو میفهمه زجر میکشه قلبش داره کار میکنه سالمه سلامته ؟ اونم ادمه حق حیات خدا براش قائل شده 

تو کله هاتون چیه اخه ؟ 

کیسه ابم کیسه برنج نیست دست بندازی پاره کنی