2777
2789

منظور از فاصله 

تعداد زنگ و پیام است و قرار گذاشتن 

تو این دوران بنطرتون زیادی ور دل شوهر باشیم خوبه یانه ؟

آخه یه دختره می‌گفت من زیادی خونه مادر شوهرم و پیش همسرم بودم که باعث شد تو همون عقد جدا بشیم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما رسم داریم بعد از عقد کامل باهمن دختر پسر

دختری در جستوجوی ارزوهاش من فاطمم اهل مازندران  یه عشق دارم که دیوانه وار عاشقشم و عاشقمه  آرایشگرم . به امید روزی که تاپیک بزنم به عشقم رسیدم همونیم تاپیک تیکر سربازی میزدم بلاخره تموم شد سربازیش  همین یک کاربری رو دارم نینی یاررر رحم کن مرسییی

بیشتر ببینید

همه چیز حرمتش به حفظ اندازه حتی بعد ازدواج هم دلیلی نداره بیشتر از هفته ای یکبار به خانواده ها سر زد اونم در قالب مهمان یا دعوت داد ولی خودت و پارتنرت برای هم سعی کنید فاصله ایجاد نکنید 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

اینکه زیاد  خونه مادرشوهرت و پیس شوهرت باشی طلاق بگیری حرف مسخره ای توی دوران عقد ولی زن و شوهر زیاد دوست دارن پیش هم باشن هر لحظه ولی رفت و امد به خونه مادرشوهر  کلا زیاد نباید بشه چه تو عقد چه بعد عقد من تو عقد بابام زیاد نمیزاشت بمونم اونجا