2777
2789
عنوان

ساکمو بستم صبح برم خونه بابام یه دعوایی کردیم شبیه جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 22 پست
بچتم میبری؟از اول قبول نکنید با مادرشوهر یه جا زندگی کنید اتیش بیاره معرکه رفتی بگو برام خونه مستقل ...

اره بچمم میبرم اخه پول نداره که خونه بخره ،اجاره ها هم خیلی گرونن

فردا برین پزشک قانونی بعد هم برین خدمات قضائی دادخواست تون بزنید عسرو حرج و مهریه بعد حین پروندتون م ...

بدترین راهنمایی و پیشنهاد😐

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته حق داشتی ولی اگه داد و بیداد کنی مردا بدتر از تو میکنن سکوت میکردی یا با لحن اروم میگفتی این طور نمیشد در ضمن منم خونه مادرشوهرمم تا صدای دادمون بره فوری مادرشوهرم میومد بچم رو میبرد یا زنگ میزد تذکر میداد به شوهرم چاره ای نیست جز تحمل

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

سلام

حیف نیست بخاطر حموم رفتن 

حداقل بخاطر چیز مهم تری آینده بچه تون رو خراب کنید 

دم عیدی خونواده خودت شوهرت پدر مادر خودت رو درگیر

کردی برا خونه تکونی 

فشار کار خونه خرید خونه کم پولی رو همه فشار میاره 

کاراتو بنداز اونور عید یواش یواش انجام بده 

هم تو مقصری هم اون 

نزدیک مادر شوهر زندگی کردن مثه نزدیک انبار بارونه 

ولی خووو داری میگی نمیتونه خونه کرایه کنه 

حوصله کن بخاطر بچه است آرامش رو بیار داخل زندگیت 

حتی تنبل آروم باشی بهتر از زرنگ عصبیه 

به بچت رحم کن 

منم مثل تو طبقه پایین مادرشوهرمم تا بچم کوچیک بود و شیر میخورد میومد خونمون یه ساعتی با بچه بازی میکرد من با خیال راحت میرفتم حموم میومدم هر روز هم اون یه دل سیر نوشو میدید هم من یکم خستگیم می‌رفت چرا ازشون نمی‌خوای کمکت کنن حداقل در حد روزی نیم ساعت نگه دارن حموم بری

بدترین راهنمایی و پیشنهاد😐

خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهمسر ومادر و بچه باید به فکر سلامتی خودت باشی به فکر یه بدن سالم و آرامش و احساس خوب وحال روحی خوب از همه مهم تر کی گفته تو باید فدای بقیه بشی؟ کی گفته حتما باید از خودت بگذری تا بشی یه همسر خوب یه مادر نمونه ؟مهم اول جایگاه خودت احوال وارامش هات هست در طی مراحل زندگی تون پس خودتون فراموش نکنید اگ فراموش کردین کلی اذیت ها براتون زجر آور هاش میاره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اخه بابام نمیزاره برم پزشک قانونی

باباتون خودشون یعنی دوست داره دخترش کتک بخوره وفحاشی فحش بشنوه !!

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید