2777
2789

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چیکار کنم نامزدم از کوچه مامانم اینا خونه خریده من نمیخام باقی عمرمو پیش این عفریته باشم بخدا نابودم کرده توروخدا بگید چی ب نامزدم بگم بهش بگم رفنار خانوادم باهام چطوره؟؟

انقد نفرینم کرد بی دلیل انقد حرف زشت بهم زد

۲۰ سالمه بچه نیستم

بدون دلیل  اینکارو باهام کرد پیش مهمونامون ابروم رفت

😭دستگیره میخاست ک قابلمه رو باهاش بگیره دستم کثیف بود  ۱ ثانیه بخدا دیرتر بهش دادم

شروع کرد فوش دادن و تخریب کردن میگفت زشت عوضی کثافت بعد میگفت خدا نابودت کنه خدا از رو زمین ورت داره و کلی تف کرد روم 😭😭😭😭 میخواست با قابلمه بزنه بهم

چیکار کنم خداا

چیکار کنم😭😭😭کجا برم از دست ی ادم عقده ای

😭😭😭😭😭😭خدا وجود داره اصن؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیتونم

چیکار کنم بنظرتون توروخدا

گفت الان این  اجاق گازو میزنم تو سرم ک بمیرم عصبی بودم گفتم ب من چ  فشار میزد ب لباسش میخاست چشامو دربیاره میگفت تف خدا بشه روت

😭😭😭😭😭داداشمم میگف چرا جوابشو دادی میخاس چشامو در بیاره

😭😭😭😭کجا برم از دست این خانواده عوضی ب  جایییی ندارم پناه ببرم بهش

چیکار‌کنم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگ گفت چرابراش توضیح بدم؟

به هیچ وجه به نامزدت نگو رفتار خانوادت رو

بزار همیشه ارزشت رو بالا بدونه 

وگرنه نامزدت هم به مرور زمان مثل خانوادت باهات رفتار میکنه

این از من به تو...

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 

واسه منم همین بود روانیه زندگیمو نابود کرد 

منم میگفتم فرار کنم ولی بدترشد شوهر کردم که دیگ نیام از بس شوهرم ادمه تو زردی در اومد همش خونه اینام خونه خودم نیستم 

از چیزی ک بدم اومد سرم اومد 

چرا نگفتی که با هم خوب نیستین 

حتما تحت تاثیر حرفای اینجا

من با هرکی تو فامیل خوب نیستم یه علت خوب برای گفتن به شوهرم انتخاب کردم که اونم قانع شه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
واسه منم همین بود روانیه زندگیمو نابود کرد منم میگفتم فرار کنم ولی بدترشد شوهر کردم که دیگ نیام از ب ...

چیکار کنم نکنه منم‌اینطوری شم

اگ البت شوهرمم بد باشه خونه اینا نمیام

باورت میشه هیچچچچ جایی رو ندارم برم