2777
2789

ساکمو بستم صبح برم خونه بابام.یه دعوایی شد بینمون که شبیه جنگ بود. ایندفعه دیگه پنهون نمیکنم از مامان و بابام. یه جوری زد منو پشتم داره میسوزه کبود شده ،از بینیم خون اومد. دم عیدی به گوه خوردن میندازمشون.  طبقه پایین مادرشوهرم اینا هستیم. اونا هم اومدن از پله قاطی ماجرا شدن ،هرچی از دهنم اومد گفتم. مادر بیشرفش میگه پسر من دسته گله تو بی حیا هستی.گفتم مادر زبون دراز بچش هم زبون دراز میشه ببین پسرت چیکار کرده که اینجور کردم. الان دارم از حرص میترکم. جریان این بود که من دم عیدی نه تونستم خونه تکونی کنم نه خرید کنم هیچییی ،یه دوش هم نمیتونم بگیرم انقد بچم اذیت میکنه ،شوهرمم صبح میره شب میاد ،لمروز از صبح خونه رو تمیز و جارو و طی کشیدم.کلا عرق بودم چند روز هم نتونسته بودم دوش بگیرم. شوهرم شب اومد بهش گفتم اینو میخوابونم بزارم پیشت تو هم بخواب اگه بیدار شد پیتونکشو بزاری دهنش تکونش بدی میخوابه. گفت باشه. حموم که بودم چند بار درو زد که بیا بچه گریه میکنه.منم دیگه واقعا صبرم لبریز شد از عصبانیت اومدم بیرون گفتم یه ساعت نمیتونی یه بچه رو نگه داری اگه زود بیدار میشدی خوابش نمیپرید میخوابید و... البته با صدای بلند .یهو پا شد گلدون رو کوبید آشپزخونه کل خونه خاک شد و منو چند تا زد.منم دبگه رد دادم یه قشقرقی به پا کردم که جیغ وداد وبیدادم عالم رو برداشت. گفتم درو باز نکن اونا بیان داخل یا بچه رو بدی بهشون ولی به حرفم گوش نکرد اونا اومده بودن پله بچه رو داد بهشون ،میشنیدم مادرشوهرم میگفت سنی بورا آزدیرانین ددسینه لعنت. منم گفتم پسرت منتمو کشیده آورده .بعدش حال من خراب شد افتاده بودم زمین نفسم نمیومد.شوهرم از ترسش میبوسید همه جامو ولی چه فایده ایندفعه دیگه صبرم تموم شد .اولا چرا در خونمونو یاز میکرد و حریممون رو میشکست دوما چرا جلو حرف مامانش چیزی نگفت سوما چرا اونجوری کتکم زد آدم دشمنشو اونجور نمیزنه. درسته دم عیده مامان بابام مریضن هزارتا فکروخیال دارن ولی ایندفع میرم. دلم انقد پره که خواستم اینجا بنویسم

ای دستش بشکنه خدا مادرشو لعنت کنه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق داری منم بچم کوچیک بود اصلا وقت نمی‌کردم حموم برم 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

فردا برین پزشک قانونی بعد هم برین خدمات قضائی دادخواست تون بزنید عسرو حرج و مهریه بعد حین پروندتون میفهمن چه اشتباهی کردن ازشون تعهد وحق طلاق وحضانت بچه بگیرین اگ هم نخواستین جدا شین در غیراینصورت اینجور رفتار ها اشتباه اقایون گذشت نکنید هیچ وقت اگ خواستین گذشت کنید فقط باتعهدو حق طلاق وحضانت بچه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید