2777
2789
عنوان

وای بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
هیچی نیست بابامگه مریضن بخوان چیزی بدن توبخوری. اول سالی چ فکرایی میکنیا

چی بگم آخه 

به مردم نمیشه واقعا اعتماد کرد چون یه آشنایی داداشم رو سحر کرده بود بخاطر اینکه پسر خودش ناصالح بود.....

این اثبات شدس یعنی خودشون لو دادم با حرفشون 

ازون به بعد میترسم....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم آخه به مردم نمیشه واقعا اعتماد کرد چون یه آشنایی داداشم رو سحر کرده بود بخاطر اینکه پسر خودش ...

میدونی ب هرچی بها بدی همون میشه.

هزار سحری کنن ادم و ولی اگه ب خدا بیشتر از اون چیزا باور داشته باشی هیچ اتفاقی نمیوفته.

الان مطمئنم بهتر شدی. 

#الحیاة

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الهیاز همون موقع خوردی دل درد گرفتی یا بعدش؟من حس میکنم تو ذهنیتت این بوده ک نکنه چیزی باشه توش و ال ...

من سحری گرم کردم ساعت چهار خوردم خوابیدم 

یکدفعه هفت از شدت شکم درد بلند شدم از خواب

چی بگم آخه به مردم نمیشه واقعا اعتماد کرد چون یه آشنایی داداشم رو سحر کرده بود بخاطر اینکه پسر خودش ...

داداشت چیجوری شد بعد

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
داداشت چیجوری شد بعد

ولا من خودم به این دعانویس و اینچیا اعتقاد ندارم چون میگن شیطانی هست و هرکی بره انگار رفته پیش شیطان و گناه کبیرس

ولی داداشم یه رشته خوبی قبول شد یکدفعه گفت نمی‌رم و فلان ، اصلا معلوم نبود چش شده مادرم رفت گفت حتما یکی براش دعا کرده ، دعا نویسه گفت فلانی(زن عموم ) دعا کرده براش....

بعد عموم یبار لو داد چند سال بعد که رفتن پیش این جنگیر و ..... ها برای اینکه یکاری براشون انجام بده.... 

خلاصه داداشم چند سال بعد نمی‌دونم برای این بود یا نه دیوونه شد بردیمش تیمارستان 

الان با قرص خونست

ولا من خودم به این دعانویس و اینچیا اعتقاد ندارم چون میگن شیطانی هست و هرکی بره انگار رفته پیش شیطان ...

الهی... 

ان شاءالله خدا شِفابده...

چی بگم.... 

ان شاءالله همیشه خیر خدا براتون رقم بخوره و این چیزا از زندگی تون دور بشه الهی... 

حتما خیلی توچشم بودین... همیشه فاصله بگیرین از غریبه ها و کلا ادم هایی ک شایدقصدخیر ندارن .ب خدا نزدیک هستین قطعا بیشتر از قبل ازش بخواین ک محافظ شما وزندگیتون باشه.. چقدر دلم گرفت برا داداشتون... درد های مشترک ادم و ب فکر فرومیبره... الحمدلله که هست پیشتون.. 

ان شاءالله ب مرور ایشونم خوب میشه... 

چند سالشونه داداش؟ 

خیلی از این مسائل بارفتار درمانی حل میشه..

مثلا ی مشاور خوب...

یا ی جلسه برن نورو فیدبک پیش دکتر گنجی طهران...

الهی... ان شاءالله خدا شِفابده...چی بگم.... ان شاءالله همیشه خیر خدا براتون رقم بخوره و این چیزا از ...

۲۵ 

خیلی دلم براش میسوزه 

خیلی خیلی خوشتیپه و خوش قیافه ، در حدی که دیدم طرف میاد غیر رسمی دخترشو معرفی می‌کنه برا داداشم ولی نمی‌دونن چش هست اصلا....

خیلی زرنگ بود تو درس مخ بود 

یدفعه اینجور شد ، الانم با قرص نگهش داشتیم....

خودمم خیلی دلم براش میسوزه ، بعد اون دیگه حق بدین که به همه چیز و همه کس بجز اقوام مادری که خیلی بامون صمیمین شک کنم....

۲۵ خیلی دلم براش میسوزه خیلی خیلی خوشتیپه و خوش قیافه ، در حدی که دیدم طرف میاد غیر رسمی دخترشو معرف ...

خب حق دارید...

متاسفانه آخرالزمانه و این مسائل زیاد... 

ان شاءالله خداهرچه سریعتر بهشون سلامتی بده...

ولی حل میشه ها ... 

شایدپذیرش این سرایطی که داره اینکه خودش خودش بپذیره کمک کنه ب درمانش... 

یوقتایی ادم نمیپذیره ک متفاوت از بقیه و اون روند درمان وکند میکنه. پیش دکتر گنجی بتونین برین هم خوبه. ی بنده خدایی همین مسائل و داشت روانپزشک بهش قرصایی میداد و دکتر گنجی گفت این هیچیش نبود قرصای اشتباهش حافظه ش ضعیف کرد.‌‌

۲۵ خیلی دلم براش میسوزه خیلی خیلی خوشتیپه و خوش قیافه ، در حدی که دیدم طرف میاد غیر رسمی دخترشو معرف ...

میدونم چی میگین. سخت ترین مسائل گرفتگی های روحیه... 

چیزی  بقیه نمیبینن ولی...

اسمش ونبرها از فلسفه وریاضی بدشون میاد.. 

حل ریاضیات هم میتونه کمک حال باشه ان شاالله..

چقدر دلم سوخت ولی...

ای بابا..

خب حق دارید...متاسفانه آخرالزمانه و این مسائل زیاد... ان شاءالله خداهرچه سریعتر بهشون سلامتی بده...و ...

آخه بدیش اینه قبول نمیکنه 

میگه من هیچیم نیست.....

دکتری هم میگه روند درمانش کند هست چون قبول نمیکنه...

هرکاری میکنیم قبول نمیکنه که مریض هست....

ولا چون حالش خیلی بد بود و این دکتره خوبش کرد دیگه مادرمینا خیلی بش اطمینان دارن و گذاشتنش زیر نظر همین 

الان هم مشاوره می‌ره پیش دکتره و هم قرص میخوره....

اصلا برادرم یچی عجیبی شده بود متاسفانه اینجا نمیتونم بنویسم میترسم شناسایی بشم‌...